Alegeri locale 2020 Busteni – Prezentarea candidatului P.R.M – Toma Andronel

Toma Andronel – Candidat la funcția de primar și consilier local din partea PRM.

Studii :

Am absolvit Academia Nationala de Ed. Fizica din Bucuresti 1974, iar in anul 1994 am terminat Facultatea de drept. Am fost repartizat ca profesor la Sc. gen. P. Tapului si Sc. gen. nr. 1 Busteni cu media 10. Am activat ca profesor timp de 37 de ani. In acest interval de timp am indeplinit functii de conducere in scoala, iar timp de 37 de ani am fost director educativ. Profesional am avut rezultate de exceptie la nivel judetean, national:

-vicecampion national la gimnastica- Timisoara;

-vicecompion national la sanie- Vatra Dornei;

-12 ani consecutiv in finala nationala de gimnastica

-6 finale nationale cu Patrula scolara de circulatie rutiera.

Pentru rezultatele obtinute am fost recompensat cu salariu de merit, in fiecare an, gradatie de merit, grad didactic 1. Cea mai inalta distinctie Gh. Lazar gr. 1 care se acorda cadrelor didactice pentru rezultate profesionale deosebite, timp de 25 de ani consecutiv. In acelsi timp am avut o activitate administrativa si politica de exceptie.

Am o familie unita cu copii realizati- fiul meu este inginer de electronica si telecomunicatii iar fiica este profesor Kinetoterapeut, avand o situatie materiala buna.

La 01.09.2020 se implinesc 50 de ani de cand sunt bustenar. Sotia este nascuta in P.Tapului, copiii nascuti si crescuți in Busteni.

Dupa 1989 am fost viceprimnar. Sub directa coordonare am construit Casa de Cultura Busteni, care fusese mistuita de un incendiu, podul de peste Prahova spre Casteul Cantacuzino, am infiintat baza sportiva de la Scoala. P. Tapului si sala de sport, am construit terenul sportiv nr.2 la Sc. gen. nr.1, actualmente desfiintata, acolo construindu-se blocuri sociale. Am construit atelierele scolii de la P. Tapului precum si dotarea lor.

Am reabilitat strazi, podete, extinderea cimitirului precum si dotarea materiala a Scolilor din oras.

Am fost consilier local in actuala legislatură, facand parte din asa zisa opozitie, care n-ar trebui sa existe intr-un Consiliu Local, am promovat proiectele propuse spre legiferare venind cu amendamente cand era cazul si a fost de multe ori.

Experienta, profesionalismul, spiritul gospodaresc sunt atuuri care ma caracterizeaza si vor face diferenta in conducerea comunitatii.

In toata activitatea mea am tratat oamenii cu multa intelegere, fara diferentieri si rezolvarea problemelor individuale si comunitare in spiritul legalitatii.

In domeniul politic am o experienta vasta.

Sunt presedintele P.R.M. Busteni din anul 1994 pană in prezent- fara intrerupere.

La nivel judetean sunt vicepresedinte al Org. Judetene a P.R.M.

Candidez la funcția de Primar și Consilier Local din partea PRM, la Alegerile Locale 2020.

Lista candidati.

___Vizualizari 396

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
pasarelaview1
Vorbe-n gură

Zilele acestea m-am intâlnit cu un prieten. Nu-l mai văzusem de mult timp și am petrecut ceva timp impreună depănând amintiri,...

Deci noi cu cine votăm?

A inceput campania electorală pentru Europarlamentare și asta nu de ieri sau astăzi ci de sâmbătă dimineața, 27.04.2019.  și se...

Close