Alegeri locale 2020 Busteni – Prezentarea candidatului P.P.U.(sl) – ALIN ROTARU

Sunt Alin Rotaru

Am 45 de ani, sunt crescut in Bușteni și sunt mândru de asta.

Candidez la funcția de Primar al orașului Bușteni, din partea Partidului Puterii Umaniste (social liberal ) pentru că este un partid care mă reprezintă, care  s-a născut din nevoia cetăţenilor României de a se regăsi, doctrinar şi organizatoric, într-o forţă politică puternică de centru, adresata clasei de mijloc, romanilor care in ultimii ani au suferit in tacere, au pierdut si au fost umiliti si sacrificati.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este o entitate politică deschisă tuturor cetăţenilor români care împărtaşesc valori şi curente politice de sorginte umanista in conceptia careia valorile definitorii ale oricărei comunităţi sunt create de oameni pentru oameni, si NU impotriva lor.

Membrii PPU (social-liberal) cred in manifestarea liberă a personalităţii umane, prin exercitarea deplină a drepturilor fundamentale ale omului, a demnitatii umane.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) va determina o schimbare majora bazata pe principiile umaniste capabila sa asigure respectarea drepturilor fundamentale la viata, la un trai decent, la sanatate si educatie.

La Bușteni trebuie schimbat ceva , iar pentru aceasta vreau să fiți alături de mine pentru a provoca această schimbare.

Sintetizând , mi-aș dori ca impreună să putem :

  • Să reinfințăm Serviciul de Gospodărire Orășenească
  • Să aducem inapoi, in subordinea Primăriei , Pârtia de ski Kalinderu și Parcările cu angajați din rândul nostru, al localnicilor.
  • Să asfaltăm cu prioritate străzile care nu au văzut asfaltul niciodată, nicidecum străzi asfaltate in 3 ani de 5 – 6 ori.
  • Să reamenajăm și să securizăm locurile de joacă pentru copiii nostri si să creem parcuri noi in cartierele Cezar Petrescu, Zamora, Piatra Arsă.
  • Să diminuăm taxele și impozitele , prețul la apă, la gunoi , incă din prima lună după câștigarea alegerilor și să sprijinim intreprinzătorii locali mici și mijlocii prin relaxări fiscale
  • Firmele voastre, ale locuitorilor să poată lucra și să fie implicate direct in reconstruirea și modernizarea Bușteniului, pentru a nu mai exista parandărăt iar cu banii ”scutiți” să facem mult mai mult.
  • Să atragem in Bușteni Investitori reali și potenți și să nu mai vindem la bucățică , la metru ca până acum.
  • Să reevaluăm invățământul și să atragem noi profesori in localitate prin acordarea de locuințe de serviciu.
  • Să aveți deschisă ușa primăriei tot timpul , să puteți fi tratați cu respect, iar activitatea tuturor din primărie să fie transparentă. Să se termine odată cu favoritismele și nepotismele.
  • Realizarea Centru de Primiri Urgențe .

Ar mai fi multe de făcut dar nu cred că voi putea face mai mult in 4 ani, dealtfel nici ceilalți, chiar dacă vă promit marea cu sarea!

Fiți alături de mine ca să ne fie bine!

Echipa mea de consilieri :

___Vizualizari 926

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
028
Valea Doftanei – Tărâm de basm

Sătul fiind de aglomerația Văii Prahovei m-am gândit să merg pe Valea Doftanei să revăd Barajul Paltinul și să admir...

Apostolache-Manastirea-1
Mic indreptar al viziunii de turist in fuga mare. Oprește ! – Partea I

Frumos e Arealul Bucegilor, e atăt de frumos! Și să vezi ce frumos este dacă il parcurgi pe jos, sau...

Close