Ședința ordinară a CL Bușteni din 23.07.2020, ordinea de zi, votul

Anunț ca de fiecare dată Sedința ordinară a C.L.Bușteni , aceasta fiind una din „promisiunile” electorale cu care am câștigat mandatul de Consilier local 2016 – 2020.

Am promis și am indeplinit această promisiune deoarece pană in anul 2016 cetățenii orașului Bușteni nu erau informați despre activitatea Administrației Publice Locale.

Publicarea ordinei de zi si cum votez mi s-a părut  lucru normal, transparent, pentru informarea celor care au crezut in mine. 

Precum stiți, eu nu voi mai candida la funcția de Primar al Orașului Bușteni din partea PNL și se pare că nici ca și Consilier Local din partea PNL la alegerile din 27.09.2020, ceeace inseamnă că in curând informarea și transparența activităților administrației vor ”reveni la normal”. Probabil că a incurcat destul transparența și poate că este mai bine așa.

Dar să revenim „ la oile noastre„ .  In data de 23.07.2020, incepand cu orele 14.00 va avea loc ședința ordinară pentru luna iulie. Aceasta ședință va avea aproximativ 21 puncte, cu punct de interpelări și petiții.

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7. modificată prin OUG 57/2019 – Codul Administrativ.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Și de această dată ședința este PUBLICĂ dar vă rog să stați acasă in contextul actual , deoarece “starea de alerta ”  trebuie luată in considerare ca atare, mai ales că numărul de imbolnăviri sau de persoane infectate in județ este in creștere, astăzi intrând in carantină o comună cu 2300 de locuitori.

Cu stimă,

Consilier local Achim Cristian .

___Vizualizari 763

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
fostul_socru_mihail_balasescu1
George Adrian Epaminonda Burchel găsit sinucis la Buşteni

Scriam la deschiderea anului şcolar şi Inăltarea Sfintei Cruci că socrul lui Mihai Bălăşescu şi-a lăsat maşina in afara parcărilor cu plată...

Ședință ordinară a CL Bușteni in 26 ianuarie 2018, ordinea de zi și votul

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de...

Close