Bușteni oraș ”glumițienesc” -Brusturele de asfalt, panseluța de gunoi, Ședință ordinară in 24.06.2019

Stai și ”surfezi pe net” și vezi glume proaste și glume bune, dar le vezi pe tot mapamondul, insă dacă vi la Bușteni zici că ai nimerit fix in mijlocul neintâmplatelor toate la un loc.

Primesc aseară un mesaj cu privire la o parcare asfaltată și nu-mi vine să cred că este posibil, pe lângă faptul că fusesem luat peste picior săptămâna trecută de către mai mulți locuitori cu privire la ”opulența Centrului prăfuit” al Bușteniului …

Astăzi, inainte de potop, m-am deplasat la locurile faptelor, așa cum fac mereu când sunt intrebat, avertizat sau sesizat și … intr-adevăr descopăr că legendele despre pământul roditor și holdele mănoase, minunile teritoriului românesc, nu sunt doar legende și că la Bușteni ”stăm pe o mină de aur”, la Bușteni, până și ASFALTUL este roditor.

Asfaltul, la Bușteni, are cam 6-8 centimetri per strat,

Și acesta , dar și pe Valea Cerbului și pe Telecabinei și pe Valea Albă.

Acum o lună și un pic, in Piatra Arsă a apărut o parcare, ASFALTATĂ !

Vă dați seama? Abia acum ințeleg de ce unii își doreau sau doresc, ca noi locuitorii să dispărem, pentru ca ei să devină ”grofi pe plantație”

Deci, la cât de prolific este asfaltul la Bușteni, am putea deveni campioni la producția de salată, varză, roșii, oregano, păpădie și rucola și cine știe câte alte specii de legume, ținând cont că avem câteva sute  de hectare de străzi asfaltate și semiasfaltate.

Vă aduceți aminte, cei care m-ați intrebat după data de 9 mai , cât au costat ”milioanele de panseluțe” care impodobeau tot centrul …

Ei bine … dacă nu ar fi intrebat nimeni, nu s-ar fi ajuns aici …

!!!!!!!! Unde au dispărut? Farmece ceva?

Podul de peste Valea Cerbului este finalizat in proporție de 99 % .

Ii mai trebuie o ”mână curentă”, două cancioace de asfalt roditor și … o panglică numai bună de tăiat, numai că asta se va intâmpla mai incolo, după vreo rectificare de buget, pentru că nu mai avem bani de foarfeci iar panglicile au fost demult aruncate, pentru a nu ne mai spune lumea … ”panglicari”.

Trecând acum la lucruri ”neglumițienești”, ca de fiecare dată, anunț Ședința ordinară a lunii, ordinea de zi și votul, ca rezultat al ”promisiunii electorale din 2016” când am promis ”transparentizarea” deciziilor și hotărârilor Consiliului Local Bușteni.

Astfel ședința a fost convocată pentru data de 24.06.2019 , incepând cu orele 14.00, in sala de ședințe a Consiliului Local .

Această ședință va avea aproximativ 11 proiecte de hotărâre și un punct de interpelări și sau petiții.

Ordinea de zi și votul:

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3,

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Cu stimă, Consilier Local  – Virgiliu Cristian ACHIM

___Vizualizari 717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
zdb
Ziar de Buşteni a fost, este şi va ramâne DESPRE FRUMOS.

Punand cap la cap discutiile din ultimele zile, cred ca ar trebui sa reamintim cateva aspecte foarte clare. Ceea ce...

Alegeri parțiale 11 iunie la Bușteni, oficial

Guvernul a stabilit, joi, organizarea in data de 11 iunie 2017 a scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 49...

Close