Când esti absent partidul te folosesește, dar nu ascunde urma

Cu ceva timp in urmă, odată cu apariția ghioceilor prin Câmpina, spuneam pe facebook că voi scrie un articol despre ce a făcut PSD-ul BINE la Bușteni. Spuneam că nu a facut multe dar … că totuși a făcut. 

Stiu că sunteți curioși cu toți să aflați, dar trebuie să recunosc că incă nu am reușit să identific toate ”cele bune”, deci in acest articol, curiozitatea nu vă va fi satisfăcută.

Subiectul tratat va fi RESPINGEREA IN SENAT A PROIECTULUI DE LEGE PRIVIND MAJORAREA ALOCAȚIILOR PENTRU COPII!

Și nu aș fi scris acest articol dacă, cel implicat, in speță senatorul Emanoil Savin nu s-ar fi apucat să-mi ”porcăiască” șefii de partid.

In 4 februarie, la Senat s-a ”analizat” Propunerea legislativă pentru modificarea alin.(1), lit.a) şi b) al art.3 din Legea nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, propunere inaitată de Partidul Național Liberal, care prevedea indexarea alocațiilor cu rata inflației și majorarea acesteia la 200 de lei.

Propunerea a fost respinsă de alianța PSD-ALDE.

Dar 4 februarie a fost intr-o luni, zi in care nici iarba nu crește 🙂 și probabil că fiind an electoral undeva , pe vineri seara, week-end fiind , au inceput să apară știri , d-alea de care in trei zile, conform tuturor studiilor de media, nu-și mai aduce nimeni aminte de ele. Și dacă mai pui că era și week-end de vacanță a elevilor … mă intreb, de ce totuși a fost lansată știrea așa.

Dar să vedem despre ce este vorba:

Retineți, pe 9 februatie, pe site-ul SENAT.ro – Detaliu vot  apăreau 97 PREZENTI, 36 PENTRU, 58 CONTRA și 3 ABȚINERI, unul dintre cei 58 de ”impotrivă” fiind nimeni altul decât EMANOIL SAVIN, SENATOR DE PRAHOVA! 

Și uite așa a inceput ”măcelul” mediatic pe pagina de facebook a PNL PRAHOVA, că din ”moldovean , porc, bou, nesimțit, agramat, jegos” și muuulte alte apelative de acest gen nu l-au scos ”oamenii de bun simț” pe , totuși Senatorul SAVIN.

Eu, in general, când văd astfel de știri, nu le ”propag” in primele 10 zile. Dacă sunt ”fierbinți”, le ”arhivez” și le ”servesc” la momentul oportun, pentru că Savin are un ”motto„ – Nu există promovare negativă, ci doar promovare” și intotdeauna intoarce in avantajul său ”minusurile” făcându-le ”plusuri” iar asta nu o știu doar eu ci și toți ”foștii colaboratori” din fostul PDL, actual PNL dar și din toate celelalte partide … și nu răspunde la provocări.

Mare mi-a fost mirarea aseară când am văzut următoarea postare, pe site-ul oficial al lui Emanoil Savin:

Ca urmare a atacurilor repetate și a injuriilor care mi se adresează în ultima perioadă, însoțite de ameninţări și de hărţuire, mă simt obligat să reacționez și, în același timp, să acționez in judecată pe toți cei care, într-un moment de cumpănă al familiei mele, despre care nu îmi face plăcere să vorbesc, au încercat să mă arunce într-o luptă josnică și murdară.
Dragi contestatari, în data de 4 februarie, la votul pentru modificarea alin.(1), lit.a) şi b) al art.3 din Legea nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, din lista de prezență la vot și din stenograma sedinței de plen, reiese că eu, Emanoil Savin, nu am participat la discuțiile premergătoare și la votul din Senat.

Spre consultare: https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx…
Accesați secțiunea ”VOT ELECTRONIC” și alegeți data de 4 februarie 2019.

În această perioadă de timp se pot constata foarte multe atacuri verbale, prin presă, cât şi intimidări, din partea unor persoane, rău-intenționate, care fac parte din structurile Partidului Național Liberal, cum ar fi Iulian Dumitrescu președintele PNL Prahova, spre stiință… Roberta Anastase, care minte cu nerușinare încercând astfel să ascundă neputința în luarea unor decizii politice în favoarea cetățenilor acestei țări.

Haideți să oprim mârșăvia acestor oameni lipsiți de scrupule, să nu cădem în capacana pe care ne-o întind, să sprijinim în continuare democrația. Noi am ales să creștem veniturile tuturor angajaților din sistemul bugetar, și am făcut-o, am ridicat plafonul de salariu minim în sistemul privat și acum ar trebui să ne rușinăm că nu am mărit și alocațiile copiilor? Consider că sunt multe alte metode de a sprijini viitorul copiilor noștri. ”

Deci, cu subiect și predicat … ”ne-a dat-o la genunchi” și … liniște totală in PNL.

Continuarea este de vis, pentru că:

Și detaliul de vot al senatorului Savin

 

12 februarie : 90 prezenți , ,,NU 97, 30 pentru NU 36, și 57 Contra NU 58 …

Mister total … google cache 11 februarie 🙂 ca totul să fie istorie.

Bine pregătiți ”băieții” de la SENAT, dar au uitat ceva … Care cu siguranță va fi remediat in câteva minute de la apariția articolului 🙂 , că s-a mai intămplat …

Matematic vorbind, dacă te uiti pe detaliul modificarii legii :

32 DA nu este egal nici cu 30 nici cu 36 !!! … 

Așadar, intr-un exercițiu de imaginație, a ieșit scandal, au sunat telefoane, s-a modificat ditamai site-ul oficial și votul electronic al SENATULUI ROMÂNIEI, ca dl. Senator Emanoil Savin să nu mai fie injurat … !!!

Eu am impresia că ce vedem noi pe la televizor este pură telenovelă iar ”STATUL PARALEL” e PERPENDICULAR …

Dar revenind la ”imaginație” … Dacă se ținea ”știrea” incă vreo 20 de zile, cand incepeau ”europarlamentarele”, se faceau printscreenuri zi de zi și se ”lovea” la momentul oportun, cum ca PSD , in  frunte cu Emanoil Savin au respins propunerea PNL … ?

Totuși, șe știe că intotdeauna am respectat adevărul,mi-am asumat ”scrierile” și niciodată nu am incercat să manipulez prin ZdB astfel, recunosc că am fost chiar uluit că Savin ar fi putut să voteze impotriva unor majorări de alocații, privind la ”istoricul ” lui ca Primar la Bușteni și indiferent ce ar insemna ”politica”, chiar atât de mârșav nu l-aș fi crezut. Tocmai de aceea, după ce v-am demonstrat matematic că se practică la greu, falsul și manipularea pe site-ul Senatului de către PSD și folosirea ”majorității” pentru atingera scopurilor imbecile de a nu fi de acord cu propunerile ”opoziției” …

Măcar atât:

Și acum, să zică cineva ceva!

Va fi destul de greu de câștigat un Proces in aceste condiții, când nu se poate dovedi nici buna nici reaua credința, atata timp cât inițial Savin figura cu Impotrivă iar ”injurătorii” au facut-o legitim, iar ”modificatorii„ de pagină de Senat s-au lăsat prinși de un ”terchea-berchea-ZdB” 🙂 .

Pentru eventuale injurii sau felicitări puteți folosi rubrica de comentarii.

Precum v-am spus … Nu cumva să distribuiți că-i faceți reclamă lui Savin sau PNL .

 

 

 

___Vizualizari 740

2 thoughts on “Când esti absent partidul te folosesește, dar nu ascunde urma

  1. Daca tot vorbim despre manipulare,cum am citit și comenturile de pe pagina dnului senator, poate ne explică Dna ex director Despina Popescu, dacă toate’beneficiile” au fost făcute din banii personali ai familiei Savin,datoria enormă de la bugetul local acumulata in mandatele dansului pe ce s-a dus???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Sedința publică ordinară a CL Bușteni va avea loc in 28.07 – ordinea de zi

Precum spuneam, voi face publică ordinea de zi a fiecărei ședințe a Consiliului Local Bușteni, conform legii, in mod transparent....

Valea Cerbului asfaltată la sfatul lui Păcală, de către Păcălit

Și aflu din presa prahoveană joia trecută că drumul care duce spre Gura Diham va fi asfaltat. Nu mai puțin...

Close