Problema existentiala, discriminare la tufis?

Se pare ca vom avea un referendum pentru familie. Multi sunt pentru, multi sunt impotriva, multi nu sunt informati, altii sunt, problema care se va pune, este cati vor iesi la vot? 

Daca se iese la vot pentru ” sustinerea casatoriei intre un barbat si o femeie” macar intr-un procent de 30 %, adica 5 milioane de adulti, atunci, sa zicem ca ar fi de bine, insa, nici nu s-a anuntat bine acest referendum ca au si aparut ” contestatari”. 

Ba ca e prea scump, ba ca restrange dreptul la exprimare , ba ca s-ar putea face multe altele cu banii, ba ca de fapt este normal sa intre si homosexualii in randul lumii, sa nu-i  mai marginalizam si discriminam, ca nu ( inca ) se va pune problema adoptiilor, a schimbarii predarii in scoli, etc. 

Vom asista in urmatoare perioada la “dezbateri” ipocrite, si vom vedea cum ne va fi teama sa ne implicam in campaniile ” pro” familie de frica , ca nu cumva sa fim acuzati de discriminare, dupa referendum, daca rezultatul, care se prezinta dezastruos, va da dreptul persoanelor de acelasi sex sa aiba aceleasi drepturi ca noi, ” discriminatorii”

Ei bine, eu ma pozitionez inca de acum , pentru casatoria intre un barbat si o femeie, ca si crestin, aparator al valorilor traditionale, ca aparator al normalitatii in care m- am nascut. 

In ultimii doi ani, am cerut sau rugat populatia sa iasa la vot pentu a LEGITIMA, indiferent pe cine, acum cer acelasi lucru, iesiti la vot si LEGITIMATI CASATORIA INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE. 

Subiectul este foarte serios, pierderea identitatii sexuale si a intimitatii..  Pentru ca, in stilul cu care v- ati obisnuit, va pun o intrebare existentiala … :

Daca va iesi “invers” , toaletele si tufisurile vor fi unisex? 

Ca daca esti barbat si te simti femeie si ai si tu nevoi, ce te faci daca nu gasesti instalat pisoarul ” la femei” … Asta nu-i discriminare? 

___Vizualizari 219

One thought on “Problema existentiala, discriminare la tufis?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
9473_dmlsYS0xLmpwZw
VILA LEONIDA – MONUMENT ISTORIC 1938 – Bușteni 2014

Am avut o surpriză plăcută intr-o plimbare prin Cartierul Zamora, cineva incă mai prețuiește trecutul! Spre rușinea mea nici nu...

Ședință ordinară in 28.02.2019, ordinea de zi, votul și despre … noroaiele și gropile din Piatra Arsă

Anunț, ca de obicei, ședințele ordinare ale Consiliului Local, data, ordinea de zi și cum votez in ședințe, din respect...

Close