Problema existentiala, discriminare la tufis?

Se pare ca vom avea un referendum pentru familie. Multi sunt pentru, multi sunt impotriva, multi nu sunt informati, altii sunt, problema care se va pune, este cati vor iesi la vot? 

Daca se iese la vot pentru ” sustinerea casatoriei intre un barbat si o femeie” macar intr-un procent de 30 %, adica 5 milioane de adulti, atunci, sa zicem ca ar fi de bine, insa, nici nu s-a anuntat bine acest referendum ca au si aparut ” contestatari”. 

Ba ca e prea scump, ba ca restrange dreptul la exprimare , ba ca s-ar putea face multe altele cu banii, ba ca de fapt este normal sa intre si homosexualii in randul lumii, sa nu-i  mai marginalizam si discriminam, ca nu ( inca ) se va pune problema adoptiilor, a schimbarii predarii in scoli, etc. 

Vom asista in urmatoare perioada la “dezbateri” ipocrite, si vom vedea cum ne va fi teama sa ne implicam in campaniile ” pro” familie de frica , ca nu cumva sa fim acuzati de discriminare, dupa referendum, daca rezultatul, care se prezinta dezastruos, va da dreptul persoanelor de acelasi sex sa aiba aceleasi drepturi ca noi, ” discriminatorii”

Ei bine, eu ma pozitionez inca de acum , pentru casatoria intre un barbat si o femeie, ca si crestin, aparator al valorilor traditionale, ca aparator al normalitatii in care m- am nascut. 

In ultimii doi ani, am cerut sau rugat populatia sa iasa la vot pentu a LEGITIMA, indiferent pe cine, acum cer acelasi lucru, iesiti la vot si LEGITIMATI CASATORIA INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE. 

Subiectul este foarte serios, pierderea identitatii sexuale si a intimitatii..  Pentru ca, in stilul cu care v- ati obisnuit, va pun o intrebare existentiala … :

Daca va iesi “invers” , toaletele si tufisurile vor fi unisex? 

Ca daca esti barbat si te simti femeie si ai si tu nevoi, ce te faci daca nu gasesti instalat pisoarul ” la femei” … Asta nu-i discriminare? 

___Vizualizari 232

One thought on “Problema existentiala, discriminare la tufis?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0083gara
Gara Buşteni 1900 – 1945

Construcția gării din Busteni a fost realizată in a doua jumătate a secolului al XIX-lea, după venirea pe tronul țării...

Cruceturism
Să REAPRINDEM Crucea de pe Caraiman

Eu nu ma prea pricep la promovare, grafica, design, proiecte, sau fonduri, mă dau si eu specialist si cu copy...

Close