Reparații cu bandă adezivă de calitate in parcul Schiel – Bușteni 2018

Hai că devenim din ce in ce mai glumeți prin administrația publică locală de la Bușteni și inconștienți așișderea.

Știam că fac parte din partidul acela care nu este luat in serios la Bușteni ( PNL ), pentru că deh, nu are majoritate politică, asta la nivel de hotărâri de Consiliu Local, in care, dacă ai majoritate 50% + 1 poți face cam tot ce vrei, să vinzi orașul, să mărești impozite și taxe, să pui sau nu ”relantitoare”, să dărâmi cladiri istorice, cam tot ce vrei, fără insă a afecta, totuși, siguranța și integritatea fizică a cetățenilor, atât a celor din localitate dar și de prin altele.

Ai putere politică și majoritate, prin vot căpătată, ești ”legitimat ” de ”popor”, bravo! Inseamnă că a (re)ales lumea reprezentanți in Consiliul Local pentru că i-a reprezentat cu cinste, onoare, demnitate, etc.

Eu, mai nou in politică, mi-am zis in sinea mea că imi voi indeplini ”promisiunile electorale”, printre care, acelea de a aduce la cunoștința Consiliului Local, in ședințe, prin interpelări, ceeace nu se vede ”din birou”, pentru că, oricum ar fi, nu le poți identifica chiar pe toate.

Se pare că până de curând, ”a mers” și nu a mai fost nevoie să tot scriu articole, că aia e lae, cealaltă bălaie …

La ultima ședință de Consiliu, in 17.07, in urma unei ”plimbări” prin Parcul Schiel dar și in urma mai multor sesizări in privat, la capitolul interpelări :

Extras din procesul verbal al ședinței .

Poimâine, pe 14, avem din nou ședință iar eu ca și Consilier Local, nu mă duc la ședințe de dragul de a mă duce, adică, dacă tot am zis ceva la interpelări, verific dacă s-a și rezolvat problema ridicată și cred că așa fac toți Consilierii Locali de prin țara asta.

Ei bine, surpriza mi-a fost TOTALĂ, când am văzut ce reparații de CALITATE s-au efectuat la podețul de la locul de joacă pentru copii. Copiii noștri din Bușteni, dar și ai altor cetățeni, veniți probabil in calitate de turiști.

Acum, intreb și eu din nou … ”Și dacă Doamne ferește iși rupe ceva vreun copil, sau și mai grav ?”

Așa s-a reparat podețul:

Cu bandă adezivă , probabil de calitate .Numai că … nu a prea ținut la toate …

Cât a costat banda adezivă, cine a realizat proiectul ? Nu este de râs, este de plâns!

Bătăile acestea de joc nu prea iși au locul. Păcat !

Web up ! ZdB Style .

___Vizualizari 356

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bușteni , Harta stradală si obiectivele de importanță locală

Aceasta este harta stradală a Orașului Bușteni Harta include obiectivele de interes turistic dar și local, precum casierii utilități, piețe,...

dichiu2
Trans Bucegi – INCHIS TEMPORAR

DJ 713 – TRANSBUCEGI – tronsonul între DN71 şi cabana Dichiu este ÎNCHIS ZILNIC ÎNTRE ORELE 9:00 – 12:00 ŞI...

Close