Lista finală ANL modificată, Stand up Comedy, ședință ordinară de CL la Bușteni in 26 aprilie, ordinea de zi si votul

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de Hotărâre. 

Această ședință va avea loc Joi, 26 aprilie 2018, incepând cu orele 14.30 , in sala de Consiliu și vor fi supuse aprobării aproximativ 11 Proiecte de Hotărâre.

Până a intra in subiect insă, vă anunț ca ”postambul”că, Sâmbătă, 28 aprilie 2018, la ora 20.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” va avea loc un nou spectacol de „Stand-Up Comedy” cu Tănase, Gherghe, Coco şi Teodora cunoscuţi de la emisiunea „I Umor”.

Accesul la spectacol se face pe bază de bilet al cărui preţ este de 35 lei.

Revenind la titlu și la subiect, in ședința de CL se va aproba pentru a ”n„ – a dată ”lista de repartizare in formă finală ”  a blocului de locuințe ANL din str. Nestor Ureche. 

Blocul acesta a devenit, in termeni metaforici, un fel de mișcare de ”du-te  – vino„ cu beneficiarii, care ba intră pe listă, ba ies, ca acum, ce să vezi, ba au găsit surse de finanțare și iși cumpără casă, ba au depășit vârsta de 38 de ani, de vreun an, ce-i drept, dar nu a văzut nimeni, timp de 5 analize și reanalize de dosar. Dacă mai o ”masăm” mult, parcă văd că prin luna iunie mai dispar de pe listă vreo doi beneficiari iar peste un an incă vreo 10 și tot așa …

Ca in tenis, iese din clasament dl. Gheonea din cauza vârstei și dna. Mustățea prin retragere și (RE)intră in competiție dl Derszi și dl. Vizireanu… 

Așa cum ne-am obișnuit deja, avizele și votul vor fi următoarele : Aviz favorabil  comisia 1 , 2 și 3 , cu toate că in comisia 3 sunt două voturi impotrivă și o abținere ( ! ) , 11 voturi Pentru, 2 abțineri, 2 Impotrivă, asta dacă nu absentează cineva din cei 11 și atunci se trece la abținere. Pentru acest proiect de hotărâre sunt necesare minim 10 voturi PENTRU , pentru ca HCL-ul să fie valid. Precizez că si până acum, de 5 luni de zile au tot fost valide hcl-urile, dar când ceva trece ”fără ceva” sau că ”așa vrea cineva” , ce să vezi, cumva cumva, negrul nu se transformă in alb. Cu cuvintele altuia, iese ceva de genul ” Nu m-ați convins, sunt convins că adevărul va ieși la iveală” … și cam așa se intâmplă. Până nu se va VOTA conform legii și cu conștiința impăcată, fără plusuri pe listă, fără intervenții, fără răzbunări, fără persoane lipsă, fără toate semnăturile, fără amenințări, fără, fără, … această problemă nu se va rezolva. 

Mai departe in articol , Ordinea de zi și votul :

Se pare că problemele cu matematica, cel puțin in această ședință s-au rezolvat, dar acum , ca pe vremuri, ”nici o masă fără pește” a devenit ” nici o ședință fără de greșeală” , așa că , studiind materialele, am descoperit că nu ne prea mai știm culorile drapelului, sau ordinea lor, ceeace prin analogie, devine normal să transmiți HCL-urile la un alt Consiliu Județean sau Prefectură, bine că este incă in România : 

Mă intreb, pe cei care scriu rapoartele de specialitate și-l pun pe dl. Primar să semneze, ”ca Primarul” la ”Inițiator”, cine ii plătește, Primăria Iași, Guvernul României, mama lui Făt Dăștept sau Făt Dăștept insuși… ?

La punctul 12 pe Ordinea de zi,  voi avea 4 sau 5 interpelări privind … dar nu mai le scriu, că pe urmă zice ”lumea” că le-a citit in ZdB și iși pierd din importanță.

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate. 

Legea nr. 52 din 2003, privind transparența decizională in administrația publică, SECTIUNEA a 2-a ,Dispozitii privind participarea la procesul de luare a deciziilor, Art. 8: Persoana care prezidează sedința publică oferă invitaților si persoanelor care participă din proprie inițiativă posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi.

Nu uitați de spectacolul de Stand Up Comedy de Sâmbătă, 28 aprilie, unde biletul de intrare costă 35 lei, și totodată vă reamintesc că ”intrarea” la ședințele CL ale oricărei localități , este LIBERĂ, ce-i drept nu garantează nimeni reușita ”spectacolului” !

Cu stimă, Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

 

___Vizualizari 1484

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Să apărăm Statu’ drept sau aplecat cu telecomanda

Statul de drept, Statul de stâng, jos, sus, sus, jos, inainte, inapoi, PUBLICITATE! Cam așa și-au petrecut noaptea trecută majoritatea...

DSCN0732
Prietenul meu necuvântător

Cu prilejul Zilei internationale a animalelor, Asociaţia socio-culturală “Prahova Excelsior” (ASPE), în parteneriat cu Primăria orașului Sinaia şi cu instituţiile...

Close