Repartizarea la Blocul ANL și Blocurile sociale din curtea școlii, Bușteni 2018

Până astăzi, adică după vot nu puteam publica lista cu repartizările la Blocul ANL din str. Nestor Ureche nr 60, pentru că nu era aprobată. Astăzi in ședința ordinară s-a votat și vă pot informa public despre cei 18 beneficiari ai acestui bloc. Din nefericire, se pare că și de această dată se va contesta hotărârea, dar vom vedea. 

Dacă iar se contestă și iar se revocă și iar se modifică lista cu priorități și iar ies de pe lista beneficiarilor unele familii care și-au făcut visuri și speranțe, atunci suntem de ”cascadorii plânsului” că numai de râs nu este să te joci cu speranțele omului. Sper insă să se rezolve incurcăturile, ceva de genul Tudorel Toader -” Nu m-ați convins dar sunt convins că adevărul va ieși la iveală” ! 

Precum am anunțat public in articolul precedent eu am fost impotriva aprobării listei de priorități și a listei finale cu beneficiarii, asta din punct de vedere legal. Totodată, impotrivă a fost dna. Andreea Roșculeț și s-au abținut dl Codescu și dl Totpal iar dl. Nemethi, consilier local ALDE a fost absent, deoarece, precum spuneam intr-un articol anul trecut, pe care il regăsiți aici – http://ziardebusteni.ro/2017/06/14/ar-fi-timpul-sa-ne-oprim-ca-sa-poata-incepe-decaderea/ , a fost exclus din ALDE sau i s-a retras sprijinul politic. Deocamdată postul nu s-a vacantat deoarece există o contestație in acest sens dar …

Acum, revin la Blocurile Sociale din curtea școlii Nestor Urechia. Precum vă aduceți aminte, in anul 2015 am publicat lista beneficiarilor de locuințe sociale, cu cereri depuse până la acea dată .

Astăzi s-a votat Comisia de analiză a dosarelor și pentru a nu mai apare ”neințelegeri”, public aceeași listă din nou, la fel de oficială ca și cea de la blocul ANL   ?

Lista-benef-blocuri-sociale-busteni

In principiu, toți cei de pe listă ar fi trebuit să primească o solicitare din partea primăriei care sună cam așa:

Adresa se regăsește pe site-ul oficial al Primăriei Bușteni. Pentru a nu se spune că am publicat ștampila și semnăturile și că cineva și-a făcut nu știu ce alte cele, mi-am permis să decupez, ca nu cumva să mi se bată obrazul.

Astfel, dacă vă regăsiți pe listă și nu ați primit solicitarea de reanalizare a dosarului ar fi cazul să vă interesați . Dacă ați depus dosarul după anul 2015, la fel, interesați-vă.

Tot astăzi am aflat că in cartierul Cezar Petrescu nu există apă potabilă sau presiunea este spre zero de miercurea trecută, din cauza unei țevi sparte și mai in glumă mai in serios m-am gândit că este o lovitură politică dată celor 8 ( opt) votani PNL din acest cartier. Apoi m-am gândit că totuși acolo, in cartierul Cezar Petrecu, PSD a avut cred că vreo 3-400 de voturi, așa că lovitura au luat-o toți și să vezi când or bea apă cu clor tot toți ! Problema este că până atunci, se vor strica vreo câteva centrale termice și mașini de spălat, pe care le va plăti sau repara ”vinovatul”, adică cel care le-a folosit când a spălat rufe sau a vrut să spele sau să se spele cu apă caldă. 

Dacă intre timp situația s-a rezolvat, imi cer scuze că v-am inoportunat cu astfel de informații.

Web up! ZdB Style

___Vizualizari 4109

One thought on “Repartizarea la Blocul ANL și Blocurile sociale din curtea școlii, Bușteni 2018

  1. Bine ca au “primit” locuinte si cei plecati in strainatate,si cei care au case….Baiatul meu are cerere si dosar depus din2008,nicio rezolvare. Stiu,trebuia sa “misc”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DSCN2282
Bariera din Piatra Arsă – VANDALIZATA

  Si ma tot gândeam dacă să postez sau nu insă m-am hotărât totuși să o fac. Avem prin Ziar de...

DSCN5516
Câini, Măgari, Flori și Peisaje din PNB la APUS

Parcul Natural Bucegi este mirific, mai ales la apus, când soarele coboară după culmi. Ai o senzație de liniște, liniște,...

Close