Candidații pentru funcția de primar la Bușteni

Alaltăieri, 22 mai 2017, au fost depuse candidaturile pentru alegerile parțiale pentru funcția de Primar al Orașului Bușteni, care vor avea loc in data de 11 iunie 2017.

Candidaturile au fost făcute publice de către Biroul Electoral de Circumscripție NR. 7, Bușteni și se pot consulta pe afișajul electoral situat pe terasa Primăriei Bușteni.

Astfel, in ordine alfabetică,  și-au depus candidatura următorii candidați :

Din partea partidelor cu reprezentare parlamentară:

  1. Achim Virgiliu Cristian – PNL
  2. Codescu Valentin – PMP
  3. Corbu Mircea – ALDE
  4. Ghiță Irinel – PSD
  5. Haiduc Gheorghe – USR

Din partea partidelor fără reprezentare parlamentară:

6. Toma Andronel – PRM

7. Totpal Mircea – PER

Candidati independenti:

8. Anghel Dan – independent

In data de 27.05.2017 va incepe Campania Electorală, prilej cu care, toți candidații iși vor putea promova proiectele pentru Bușteni.

Anunț pe această cale, că toți candidații, dacă doresc, iși pot promova proiectele pentru Bușteni in Ziar de Bușteni, in mod transparent, fără cenzură și necondiționat. Echipele de campanie sau candidații pot trimite comunicate de presă pe adresa ziardebusteni(at)journalist.com sau dacă au cont ZdB iși pot incărca singuri materialele.

Pe perioada Campaniei Electorale mesajele, ca și până acum, vor fi ”la liber” insă vor fi foarte atent monitorizate, iar comentariile injurioase sau calomnioase referitoare la oricare dintre candidați vor fi ”cenzurate”sau șterse, funcție de gravitate.

Candidații ( echipele de campanie) vor primi cont ZdB cu posibilitatea de administrare si control al conturilor si comentariilor proprii.

Până pe data de 11 iunie, in Ziar de Bușteni vor apărea pop-up-uri de susținere NUMAI pentru candidatul Partidului Național Liberal – Achim Virgiliu Cristian.

Pe conturile de Facebook deținute/administrate de Ziar de Bușteni, acceptarea ”postărilor” membrilor grupurilor se va realiza in termen de maxim 30 de zile de la data incărcării.

Cu stimă,

Ziar de Bușteni – Achim Virgiliu Cristian – Candidat din partea P.N.L. pt funcția de Primar al orașului Bușteni.

 

 

___Vizualizari 1318

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
00014poianatapului
Poiana Tapului – Fosta Cantina a preventoriului TBC

Fotografie realizată în 1910, reprezintă Poiana Țapului, Hotelul "Jepii Mari", proprietate D.C. Ghinescu. Astăzi canalul din lungul DN 1 este...

Ce faci la Bușteni când plouă

Mergi prin ploaie, vizitezi, numeri, te intrebi, te miri . Poți merge prin ploaie cu umbrela deschisă, sau dacă ești...

Close