Un câine alb in Poiana Țapului

Să vezi, sau mai bine zis să nu mai vezi ceva ce credeai sau mai bine zis nu credeai că va dispărea din peisajul Poienii Țapului.

Bine ințeles că nu este vorba de câinele din poză care nu are de-a face cu acest articol, dar dacă tot era acolo … măcar in titlu să-l introduc.

Acum ceva timp mă arătam mirat de apariția unui panou publicitar instalat ca un ”ceva” in mijlocul drumului, mai bine zis trotuarului din fața fostei Prestarea din Poiana Țapului, un panou la care , dacă nu erai atent, ori făceai ”buba”, ori , dacă erai mai inăltuț, ca mulți munteni, riscai să-ți faci freza …

Ei bine, aseară, intorcându-mă dinspre Sinaia, am văzut … sau mai bine zis nu am mai văzut PANOUL PUBLICITAR … 🙂 .

S-a vindecat până și locul 🙂 …

Acum, nu prea mai ințeleg care este metodologia de autorizare de construire pentru așa ceva, dar nu mai ințeleg nici care este metodologia de autorizare a demolării … asta dacă bine ințeles s-a ținut vreodată cont de așa ceva.

Oricum … nu vă bucurați prea tare pentru că peste drum, imediat după Biserica Sf Constantin și Elena, s-a ”construit” un alt panou, mai trainic, mai inalt și mai frumos …

Probabil că vor fi instalate ceva mesh-uri cu informații turistice despre Bușteni 🙂

A ! Să nu uit 🙂 , imi voi depune candidatura pentru funcția de primar, luni la in jurul orei 13,00 – 14, 00 … și pentru spectacolul de mai jos :

Intrarea este LIBERĂ !

 

Web up! Zdb Style

___Vizualizari 1766

6 thoughts on “Un câine alb in Poiana Țapului

 1. Scuze, dar gramatical corect este va dispărea (ca şi va plăcea, va apărea…); aţi scris în primul rând: “…că va dispare din peisajul…”. Succes.

 2. Ignor toate acele greseli gramaticale de mare ziarist, ca no, romanul tot roman este, iar gramatica “este” grele. Trecand insa la esenta articolului si unghiul de abordare constat ca nici la nivel de punctuatie nu este mai bine. Abuzul de “…”, lipsa virgulei inante de dar sau a punctului la finalul propozitiei/frazei sunt lucruri grave, daca tot scriem pentru un public. Acum nu stiu ce studii aveti in domeniu, dar va spune un jurnalist ca vizual este obositor sa citesti ceva de 5 randuri care nu au punct. Nu dau cu hate, spun doar ceea ce oamenii mai destepti decat mine mi-au spus. Ideea articolului nu este rea, pacat ca se adreseaza unui om mediocru si are atatea “scapari”.

  1. Stimată doamnă, cu scuzele de rigoare … cu doar câteva rânduri deasupra, la profil, poate vă spune ceva ultima frază ”… Nu sunt jurnalist!”.
   Intr-adevăr, conjugarea verbului a dispare, la viitor, este dispărea si tocmai am modificat. Abuzul de ”…” face parte din modul ZdB de exprimare ca si multe alte ”metafore” de prin articole gen tactă, in loc de matcă, filirin in loc de necunoscător, șamd, in plus, cele trei puncte lasă la aprecierea cititorului ”ce să ințeleagă” …
   Vă mulțumesc pt. aprecierea ”unghiului de abordare”
   Cu stimă,
   Cristian Achim

 3. Desigur ca interventia dumneavoastra nu are legatura cu apropiata campanie electorala. Va intereseaza doar daca un om se exprima corect gramatical.
  Si de ce v-ati lua dupa altii mai destepti. Chiar nu va puteti exprima propriile idei?
  Partidul va plateste doar pentru a bifa greselile altuia? Nu reiese ca ati avea si o parere concreta referitoare la subiectul articolului.
  Poate va place cum arata orasul Busteni.
  Personal cred ca este o rusine sa numesti Busteni-ul drept “un oras turistic” facand abstractie de peisajul inconjurator.

  P.S. Va trebuie o “relaxare” pe Valea Cerbului.

  1. @ Dan
   Doamna de mai sus are perfectă dreptate, cel puțin dpdv gramatical. Recunosc că mai am și scăpări din cauza faptului că trebuie să-mi păstrez stilul 🙂 . Nu cred că este ceva ”politic” in comentariul doamnei si dacă va deveni o cititoare ZdB-istă 🙂 cu siguranța va ințelege de ce abuzez de cele trei puncte.
   Fiecare are dreptul la propriile opinii in ZdB și bine ar fi să le exprime insă nu aș vrea să existe ”fricțiuni” intre comentatori.
   Vă mulțumesc pentru susținere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
st3
Sentimente… stări… între REAL şi PATOLOGIC

Frumoasa zi de luni, stateam pe seara si citeam... N-am sa va spun tot ce citesc, am vazut poze care...

DSCN4125
MAREA CHILOȚĂREALĂ și TOLERANȚA

Săptămâna trecută a avut loc un eveniment ”oripilant” sancționat de PĂRINȚI prin plângeri către autorități, care acum se văd obligate...

Close