Ședință ordinară 27.04.2017 la Bușteni, Simona Halep la pc 18

Uneori te miri alte ori te crucești. In toiul ”strângerii de semnături” te trezești pe ordinea de zi cu un punct cel puțin bizar, punctul 18, privind SCHIMBAREA AMPLASAMENTULUI imobilului teren atribuit in folosință gratuită cetățeanului de onoare SIMONA HALEP.

Tare de tot, ce mai! Adică dacă ai fost cândva tânăr la Bușteni și ai primit un teren pe legea 15 și n-ai inceput lucrarea intr-un an … pur și simplu, prin contractul semnat, CL Bușteni aproba retragererea terenului că n-ai inceput, că am avut cazuri in mandatul acesta și sunt cazuri dealungul anilor când s-a intâmplat la fel. Am un astfel de caz si prin partid, când un ”tânăr” al Bușteniului si-a turnat fundația, a venit criza si i s-a luat terenul cu totul și dat altuia că putea termina ”lucrarea” , ba mai știu o persoană care și-a făcut și gard …

Acesta NU este și cazul ”CETĂȚEANULUI DE ONOARE SIMONA HALEP”, care a solicitat după trei ani schimbarea amplasamentului deoarece a apucat-o graba construirii unei locuințe taman pe un teren aflat intr-un litigiu și nu poate obține autorizația de construire, că acum nu se mai semnează autorizații de construire pe Strada CODRULUI, pff…

Terenul de 499 mp ce i se va acorda la schimb, cu toate că parte din Comisia 3 va fi impotrivă va fi acordat deoarece, cu siguranță nu mai avem tineri prin Bușteni care să fi solicitat teren gratuit pe legea 15 din 2016 până in prezent … Dar unde-i grabă, grabă să fie și să aprobe cine s-o grăbi !

Imi aduc aminte că in 2013 sau 2014 când a primit Simona Halep terenul gratuit, se lăuda că si Ionuț Iftimoaie și incă un alt cetățean de onoare ii sunt vecini. Rog acei cetățeni cărora nu le cunosc numele să mă ierte dar sunt PREA MULȚI! Totuși ce se va intâmpla cu ”prețioșii vecini” cărora ”incă” nu le va aproba CL Bușteni un ”schimb” ?

Revenind la subiect, ca de obicei anunț ședința ordinară a C.L. Bușteni, cu ordinea de zi și cum voi vota in Ședință. Precizez că acolo unde vedeți ” Amd” se poate ca votul să se schimbe deoarece amendamentele sunt de natură legală/juridică sau materialele nu sunt complete, cel puțin in acest moment, iar pt = pentru , imp = impotrivă și abț=abținere.

Joi( mâine ), Comisia 3 se va intruni pentru a da avizele, favorabile sau nefavorabile, bineințeles că nu este necesar ca votul meu să coincidă cu Avizul Comisiei.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2003 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate.

Cu stimă Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

___Vizualizari 1007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
parcdezapezit
Patinoar și Centru Medical la Bușteni

Să mai zică cineva că Bușteniul ”stă pe coadă” și doar se continuă ”inerția”. Trebuie să imi cer scuze că...

Bușteniul sub zăpada de vară

Suntem in anul 2o 20 și ceva și CL Bușteni prin Hotărâre de consiliu a aprobat ca vara să fie...

Close