Ședință ordinară in 22.12.2016 și Ordinea de zi

Probabil că este cea mai ORDINARĂ ședință a C.L. Bușteni din anul 2016. Doar 26 de puncte plus două informări sau analize, una pentru persoanele fără adăpost și una pentru scoaterea monitorilor de schi neafiliați la ISIA, dar care activează ”ilegal”, de pe pârtia Kalinderu, adică vreo câțiva ”localnici”, cumva cumva nici la noi in sat nu mai avem voie !

Ca de obicei anunț ședința ordinară a C.L. Bușteni, cu ordinea de zi și cum voi vota in Ședință. Precizez că acolo unde vedeți ” cu Am” se poate ca votul să se schimbe deoarece amendamentele sunt de natură legală/juridică sau materialele nu sunt complete, cel puțin in acest moment.

Joi ( mâine ), Comisia 3 se va intruni pentru a da avizele, favorabile sau nefavorabile, bineințeles că nu este necesar ca votul meu să coincidă cu Avizul Comisiei, insă dacă timpul imi va permite, mâine seară voi face un update cu avizele comisiei.

Im = Impotrivă    Pt = Pentru  ? = Incă n-am ințeles materialul  Am= Amendamente

Chiar dacă este luna cadourilor, asta nu inseamnă că ar trebui să ni se pună in față proiecte de hotărâre privind vânzări, inchirieri, superficii, etc la preț de covrig per metru pătrat, insă se pare că ”Moșul” vrea să forțeze nota și să facă bucuroși câțiva ”copii” de prin, bineințeles, alte localități, că ai noștri sunt bucuroși oricum, chiar și injurați sau sfidați.

Cum naiba să inchizi ochii la ”aranjamente”, frauduloase poți spune, gen organizare de licitație pentru inchirierea unor terenuri pe care s-au montat demult ”spații comerciale” și care acum incearcă ”nu știu cine ” , că nu mai ști cine 🙂 , să le bage pe sub preș unor ”consilieri locali” ca și cum acolo n-ar exista nimic 🙂 ca la un moment dat să se zică … NU EU CI CL-ul a votat !

Ce să zic, anul trecut, de fapt prin februarie, toți consilierii locali se dădeau de ceasul morții că s-au inzecit impozitele la persoanele juridice și activitățile nonrezidente și plângeau de ”grija” contribuabililor, dar nu se mai putea face nimic decât in decembrie 2016 … și acum … tot așa se propune la aprobare, tot 1,3%. HALAL ! … Dar ALEGERILE AU TRECUT, PUTEȚI SĂ AȘTEPTAȚI INCĂ 4 ANI reducerea taxelor locale ! BRAVOOOOO !

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2003 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizari mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in sectiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate dar precum am văzut la ultimele ședințe nu prea mai este nimeni interesat, poate peste vreo 3,5 ani 🙁 .

Notă: Ședința s-a decalat de la ora 10.00 la ora 16.00.

Cu stimă, Consilier Local P.N.L. –  Cristian ACHIM

 

 

___Vizualizari 665

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Șerbet de zmeură, rețeta de la bunica

Acum vreo câtiva ani am promis aici, in ZdB că voi publica rețeta de șerbet de zmeură , șerbet care...

Bugetul orașului Bușteni pentru 2021, in consultare publică

Iată că a venit și ziua mult așteptată, cea a publicării pentru etapa de consultare publică a Bugetului Local al...

Close