Lansare de carte – CRUCEA EROILOR de pe Muntele Caraiman la Bușteni

Sâmbăta , 17 septembrie 2016, la Centrul Cultural „Aurel Stroe“ din Buşteni vor avea loc două evenimente:

lansare-carte

La ora 16.30, scriitorul Paul Adrian Cristescu va lansa una dintre cele mai complete descrieri despre Monumentul eroilor in cartea „CRUCEA EROILOR de pe Muntele Caraiman“apărută anul acesta, 2016, la Editura Tiparg.

Cartea, ca şi Crucea de pe Caraiman este dedicată tuturor eroilor neamului căzuţi la datorie pentru apărarea patriei, fiind o cronică a etapelor ridicării acestui monument pe Muntele Caraiman, începând cu faza de proiectare şi terminând cu înscrierea monumentului în Guinness Book în 2013.

mihaela-manea

La ora 18.00 va avea loc, în cadrul Stagiunii Muzicale 2016 de la Buşteni, un „Recital de pian“ al pianistei Mihaela Manea. Concertul va avea următorul program: J.S.Bach – Preludiu si fuga in Fa major, caietul II; W.A.Mozart – Sonata KV 281; J.Brahms – Scherzo opus 4; Einojuhani Rautavaara – Studiu opus 42 nr.1; S.Rachmaninov – Variaţiuni pe o tema de Corelli opus 42.

Duminică, 18 septembrie 2016, la ora 19.00, Florin Piersic şi Medeea Marinescu vor veni pentru a II-a oară pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe“ cu piesa „Străini în noapte“ în regia regretatului Radu Beligan.

large_straini_bun

Publicul din Busteni si turistii aflati in statiune,vor putea, în continuare, să viziteze expoziţia de artă fotografică semnată de Alexander Bold (Germania).

 

___Vizualizari 376

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
caruta1
Ai bre putină apă?

Traseu Piatra Arsa - Babele si retur. Coboram de la Babele spre Piatra Arsa, lipsa de antrenamet incepe sa-si spuna...

HPIM5612
Au ieşit Ghebele !

In sfârsit au ieşit ghebele. Din nou astăzi n-am avut noroc, dar s-ar putea să plouă in curând şi să...

Close