Sedința publică ordinară a CL Bușteni va avea loc in 28.07 – ordinea de zi

Precum spuneam, voi face publică ordinea de zi a fiecărei ședințe a Consiliului Local Bușteni, conform legii, in mod transparent.

După ce se vor aproba procesele verbale, la fel, le voi publica și eu in Ziar de Bușteni și toate acestea in baza Legii 215/2003 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7 indiferent dacă apar sau nu apar pe site-ul oficial al Primăriei sau pe Avizier.

Ordinea de zi :

sedintaCL280716 sedintaCL28071602 sedintaCL28071603

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3. cu exceptia unui singur proiect.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizari mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in sectiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate.

Cu stimă Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

 

___Vizualizari 634

2 thoughts on “Sedința publică ordinară a CL Bușteni va avea loc in 28.07 – ordinea de zi

 1. Buna seara,
  Referitor la ordinea de zi pentru sedinta din 28.07 as face cateva comentarii :
  – in sedinta din 30.06 s-a propus ( nu stiu daca s-a aprobat )vanzarea prin licitatie publica a 393mp.indiviz din 788mp pe Str. Brumarelelor
  – acum se propune vanzarea a 395mp( diferenta pana la 788mp. ) catre Czeko Florina Angela ( numele ei nu spune nimic dar a sotului -da ! ) Sunt convins ca acea “licitatie ” , daca se tine va fi castigata de sot ! .
  – daca pe Str. Fantanii se poate dezmembra (pct.15 ) un teren de 54mp. , de ce nu se poate dezmembra unul de 788mp.( pe Brumarelelor ) ?
  – la pct. 20 se propune vanzarea a 1.263mp. pe Splaiul Zamorei , nu trebuie licitatie la asa o suprafata mare , nu e un teren de 20 – 30 mp. pt. un garaj.
  Deocamdata atat , va doresc succes si poate publicati si hotararile de la sedinta trecuta .

 2. Bună ziua,
  – In analiza hotârârilor nu tinem cont de nume, soți, soții, copii sau altele deoarece dacă nu este legal vom răspunde in solidar. Dacă este legal este ok, dacă nu este legal suntem impotrivă , ne abținem, etc. ( tinem cont de nume numai dacă există un conflict de interese, adică rude cu interes patrimonial, insă nu este cazul )
  – Inițiatorii hotărârilor sunt direct responsabili de ceeace propun. Dacă inițiatorul a avut ideea de a vinde intr-o parte nedezmembrat iar in alta dezmembrat este traba lui. In ambele cazuri este legal.
  – La pc 20 nu va pot răspunde deoarece aceste informații sunt incluse doar in materialele care sunt la dispozitia consilierilor si nu sunt publice până după aprobare sau respingere a hotărârii dar puteți participa la ședință deoarece este publică și va puteți edifica cu privire la acest aspect. Nu aveți drept de intervenție sau vot dar puteți participa ca cetățean. Procedura este simplă: Va adresati președintelui de ședință și ii cereți voie să participați.
  – Pentru a publica hotărârile ar trebui să incarc serverul Ziar de Bușteni, insă acestea apar pe site-ul oficial al Primăriei după 30 de zile de la aprobare

  Cu stimă,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
601728_656973944316519_896011846_n
Flori in Bucegi – Sit Natura 2000 partea a – II – a

0134 P Arnica montana - Cujda, carul zeilor Crește în regiunile de munte, împodobind pășunile cu florile ei galbene-aurii. Poporul...

La mulți ani MAMA MEA !

Timpul trece și pe zi ce trece parcă e prea scurt. Totuși sunt anumite zile care intr-adevăr merită să le...

Close