Jurnal de candidat – Partea 1

-Cu incredere in propria-mi persoană am intrat in ceeace pot numi ”focul Alegerilor Locale 2016”. M-am bazat din primul minut pe persoana de alături, Gabriel Mușat și mă bazez in continuare.

de pe tusa

-Au apărut din ”neant” alături de noi, imediat și alte persoane să ne susțină, cel puțin moral.

-Am rămas impresionat de sprijinul echipei P.N.L. din județul Prahova, o echipă tânără, formată, gata să colaboreze cu OAMENI. Cel mai mare sprijin mi-a fost acordat sâmbătă, 9 Aprilie când trebuie să recunosc, eram in impas, neavând reprezentant in Biroul Electoral Central al orașului Bușteni din partea Organizației insă s-a rezolvat și luni am depus reprezentantul și două rezerve.

-Duminică a fost o zi mai mult de organizare și creere de rețea pentru strângerea de semnături de susținere pentru că am pornit cu un handicap de aproape 2 luni, insă TREBUIE să putem intra in ”joc”

-Am nevoie de minim 500 de semnături de susținere, ne sar in ajutor oameni la care nici prin cap nu-mi trecea.

– Strângerea de semnături merge greu, populația orașului este reticentă și de ce să nu recunosc, are și dreptate. Până acum au existat organizații care au activat in Bușteni doar la alegeri, apoi au uitat și de membri și de susținatori.

– Aud că foști membri P.N.L sau P.D.L discută că nu am luat legătura cu dumnealor. Când am scos articolul in care mi-am anunțat intenția de a candida am SCRIS că ii aștept alături de mine pe TOȚI, pentru a putea crea o organizație puternică. Când am preluat organizația nu am avut de unde să știu cine a fost și cine nu a fost membru PNL sau PDL deoarece toți locuitorii știu bine unde a fost sediul PNL și cum au decurs lucrurile in ultima lună, dacă nu cumva in ultimii ani, iar eu fiind apolitic nu aveam de unde să-i stiu. Eu cunosc lumea după CHIP nu după ETICHETE că până la urmă suntem toți, locuitori ai orașului BUȘTENI.

– Lumea nu știe că in conformitate cu Legea 115/2015, art.51 alin 3 Un susţinător poate sprijini mai mulţi candidaţi la funcţia de consilier local, consilier judeţean şi primar , ceeace nu prea este in regulă, deoarece ar fi trebuit să fie comunicate prin media astfel de lucruri, importante pot spune.

– Nu avem incă sediu, mi-am făcut deocamdata ”birou” unde să pot discuta decent cu susținătorii și cu echipa nou formată, nu pe la colțuri, pe bănci, sau cine mai știe pe unde, că nu mai suntem pe vremea Partidului UNIC, să nu avem voie să discutam liber, să putem să ne intâlnim decent. 🙂 Hmmm, acum nu vă imaginați că le dau ceva de băut sau mâncat, nici măcar cafea, le dau câte un pahar cu apă potabilă INCĂ fără CLOR. Mi-aș dori totuși un sediu cel puțin in această perioadă in zone ca Poiana Țapului, Zamora, Nestor Ureche, Silva, pe acolo pe unde nu prea sunt vizitați alegătorii decât in campaniile electorale, dar vom vedea …

– Pe lista de consilieri locali nu pot găsi o FEMEIE, o caut insă nu apare, pe locul eligibil 3. PNL nu este un partid misogin, bazat numai pe accesul la putere al bărbaților.

– Sper să strâng cele 500 de semnături pentru susținere pentru a intra in competiție, că dacă nu intru, intr-adevăr a avut dreptate domnul, sper eu viitor fost Primar, că el este unicul .

Gata cu scrisul că mai avem muncă de ”teren”, de construire de organizație, intâlnire cu foști membri …

Așa că rămâne cum am SCRIS, aștept TOȚI locuitorii orașului Bușteni să mă susțină cu semnături pe Lista Susținătorilor pentru a putea intra in joc , ii aștept să ne intâlnim la ”birou” pentru a putea incheia lista de candidați la funcția de Consilier Local.

Pot fi contactat la secțiunea Contact din Ziar de Bușteni, pe pagina si profilul de Facebook Ziar de Bușteni ( pe mesaj ) cât și pe profilul sau pagina de facebook Pnl Organizația Bușteni Prahova pentru a stabili o intâlnire la ”birou” sau la Dvs.

 

___Vizualizari 594

2 thoughts on “Jurnal de candidat – Partea 1

    1. Păi la fel o să vă răspund: In Poarta Bucegilor, la poalele Caraimanului, pe strada cu acelasi nume la numărul norocos, iar asta nu este glumă. Vă aștept să mă susțineti cu o semnatură, asta dacă bineințeles sunteți din Bușteni sau vă aștept să susțineți cu o semnătura Consilierii Județeni, dacă sunteți prahovean. Dacă nu indepliniți astfel de cerințe in ceeace priveste domiciliul va pot confirma că : in conformitate cu Legea 115/2015, art.51 alin 3 Un susţinător poate sprijini mai mulţi candidaţi la funcţia de consilier local, consilier judeţean şi primar … și astfel puteți să acordați șansa de intrare in competiție a tuturor care vor să vă reprezinte in localitatea sau judetul dvs.
      Cu stimă.

      Ps. Adresa tradusă Bușteni, Caraiman 7 ( cu un mesaj pe ”net” sau telefon in prealabil pentru a stabili ora, noi suntem in general pe teren pentru strângerea de semnaturi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ordinea pe buletinele de vot la Bușteni, acorduri rupte, egalitate de șanse

1 ALDE, 2 PNL, 3. USR, 4.PMP, 5.PSD , aceasta fiind ordinea trasă din ”căciula” Biroului Electoral Județean, pentru partidele...

Rezultate alegeri locale Bușteni 2016

Bușteniul a fost câștigat de către Emanoil Savin cu 2698 de voturi din aproximativ 4500 valabil exprimate = ( 4798...

Close