Bușteni e stână fără câini ?

Am o dilemă mare și poate mă luminează cineva.

busteni stana fara caini

La Bușteni sunt 15 consilieri locali ALEȘI și un Primar la fel de ALES.

Din 15 consilieri locali, 11 erau PNL, corect nu ? Aceștia s-au transferat la PSD ( cred că doar 10 că dl. Aldea era PNL )!

Transferurile prin lege, parcă erau ILEGALE, singura posibilitate a fost doar acum 2 ani cu Ordonanța ”traseiștilor” sau ar fi fost legal transferul dacă PNL fuziona cu PSD sau invers, insă nu este cazul.

Primarul a trecut la PSD insă acest drept il avea doar dacă demisiona.

In condițiile demisiei ar fi fost desemnat Primar Interimar dl. Vice Primar, insă și dl. Vice a trecut la PSD, așadar nu se poate, pentru că toți cei 10 trecătorii, legal, nu mai sunt CONSILIERI.

Astfel, dacă ar fi să se respecte legea, in principiu, Bușteniul nu mai are NICI PRIMAR, NICI VICE PRIMAR, NICI CONSILIU LOCAL, deoarece, ”netrecătorii”, adică 5 nu au CVORUM, implicit nu mai pot fi legale HOTĂRÂRILE C.L. BUȘTENI cam până pe 5 mai 2016.

Dacă nu mai avem LEGAL, ORDONATOR DE CREDITE, cine mai semnează ordine de plată pentru investiții in curs, salarii, școli, dispensare, asistați sociali, etc iar dacă le semnează care ar fi poziția Trezoreriei ? Dacă se semnează documente ILEGAL, DNA-ul și Procuratura ce zic.

Cine poate să-mi răspundă la această dilemă in afara PREFECTURII PRAHOVA, DNA, Procuratură sau alte Instituții deoarece n-aș vrea să le deranjez cu inepțiile mele că poate au altceva de făcut ?

Intrebarea mea este foarte serioasă in condițiile actuale : Bușteni e stână fără câini ? … deoarece inseamnă că nu avem ”stăpâni”, fiecare poate face ce vrea, se poate ajunge la anarhie iar asta ar fi ultima nenorocire care i s-ar mai putea intâmpla localității noastre.

00040primariadeazi

Domnule Primar, respectuos vă rog să afișați ( prin serviciul de P.R) la aviziere și eventual pe pagina oficială a Primăriei Bușteni (orasul-busteni.ro) , legea care vă permite atât dvs. cât și consilierilor locali să procedați in felul mai sus descris, deoarece nu aș dori să aveți ceva probleme care să nu vă mai poată propulsa la funcția de Consilier Județean, implicit Președinte al C.J. PRAHOVA.

Poate mă pot lumina pe mine și incă vreo câteva persoane, candidații la funcția de Primar sau Consilier Local dând astfel dovada că ii privește ce dileme au locuitorii orașului nostru.

Vă mulțumesc anticipat pentru comentarii constructive și răspunsuri …

___Vizualizari 904

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
cadex1
Mai am un bolovan – sondaj – cade sau pica, si cand?

20 iulie 2012: asteptam, poate comparam, dar peste 9 ani....

Prezența la vot in Valea Prahovei

Buna ziua, Precum v-am obișnuit cu prilejul fiecărui scrutin electoral din 2012 incoace, astăzi 27 septembrie, din 3 in 3...

Close