Ultimele articole
Nu era o BANCĂ oarecare ! Era singura aşezată “strategic”. Această bancă era foarte cunoscută şi apreciată de iubitorii de frumos, pentru că de pe ea puteai admira Bucegiul din aproape toate poziţiile.

Este vorba despre BANCA din Cartierul Zamora , din acel punct de belvedere de deasupra “Fabricii de Hârtie”. A fost furată de vreo lună-două şi nimeni nu s-a sesizat.

banca furata busteni

Dacă cumva vreun hoţ ar fi furat scaunul de Primar sau Consilier Local să vezi circ, insă aşa , a fost trecut evenimentul cu vederea.

Marea mea problemă este că acea bancă era insemnată cu un punct de ac. In acel punct aşezam aparatul foto şi făceam o fotografie cu Bucegiul din două in două săptămâni deoarece doream să realizez după doi-trei ani o “fotografie schimbătoare”, să vedem cam cum schimbă timpul, peisajul, aşa că DRAGI HOŢI vă rog să puneţi banca inapoi !

Un eveniment deosebit s-a desfăşurat săptămâna trecută la Buşteni, cum s-a numit nu vă mai spun pentru că stiţi cu toţii, insă in cadrul acestui eveniment au fost “făcuţi ” , doi noi cetăţeni de onoare şi vreo cinci au fost declaraţi “ambasadori ai oraşului Buşteni”, asta ca recunoaştere .

Ce n-am inţeles foarte bine este de ce a fost “surprins” domnul Dan Puric de faptul că Moş Crăciun şi cu Moş Niculae l-au “făcut” …

Craciun Nicolae ;i Puric

cetăţean de onoare al Buşteniului pentru că in general cine dă (sau se dă in ) spectacol la Centrul Cultural Aurel Stroe este de regulă “făcut” Cetăţean de Onoare de către Primar. Aaaaaaaaaaa ! Acum am inţeles, de data asta a fost Moş Crăciun cel cu inmânarea titlului .

Fotografia are un titlu de excepţie ” Crăciun, Puric şi Nicolae ” de la stânga sau de la dreapta, vorbesc despre ceeace vedeţi nu despre cea pe care au luat-o in mână cei doi. Săptămânile ce urmează domnul Puric va susţine spectacole in localiţăţile Pieleşti, Belitura, Vârful Dealului, Locul Mortului, etc unde probabil va primi şi bineinţeles va accepta cu surprindere, astfel de titluri măreţe cu care se va mândri. ” Toată stima bă concetăţene Puric ! – România vrea să fie (şi) ca tine ”

Acestea fiind spuse cred că s-a ajuns la vreo 150 de cetăţeni de onoare. Cinste lor, cinste lor , Cinste Buştenenilor !

Nu mai am timp dar vă voi povesti cât de curând despre “Operaţiunea Apollo – Magnum” …

___Vizualizari 999

Despre furtul BĂNCII de la Buşteni şi noi Cetăţeni de Onoare
Tagged on:                 

Alte articoleOne thought on “Despre furtul BĂNCII de la Buşteni şi noi Cetăţeni de Onoare

  • January 6, 2016 at 7:03 pm
    Permalink

    il rog pe domnul primar ca sa-l faca cetatean de onoare si pe domnul doctor Savin

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
ALEGERI LOCALE BUȘTENI 2020 LISTELE CANDIDAȚILOR PENTRU CONSILIUL LOCAL ȘI PRIMAR

In această noapte la orele 24,00 se va incheia primirea documentelor pentru participarea la Alegerile Locale 2020. La Bușteni ,...

Ședința ordinară a CL Bușteni in 31.01.2019, ordinea de zi și votul

Din nou ”clișeul”, - așa cum v-am obișnuit , sau cum am promis in campania electorală din 2016 și din...

Close