Zilele Bușteniului decise de TELEFERIC PRAHOVA

Acum 2 ani când scriam despre mârlănia concesionării pârtiei Kalinderu către Teleferic Prahova mă lua lumea peste picior. Spuneam atunci că cei de la Teleferic au puterea să termine economia turistică locală prin nepunerea in funcțiune a instalației de cablu prin nepunerea in funcțiune a Fun-park-ului, cum vor scădea innoptările la Bușteni, etc.

Luat peste picior la maxim a fost când mi s-a arătat un proces verbal de constatare in urma verificărilor MDRT cum că Instalația de cablu poate funcționa fără Nocturnă și transformator de inalta tensiune puse prin fonduri europene, si cum acestea nu fuseseră concesionate totul este ok, așa că vreau eu să provoc valuri 🙂 . Miștocăreală pe banii UE făcută de la Bușteni .

Pe urmă TELEFERIC PRAHOVA, pentru că nu a mers sezonul de iarnă 2013 – 2014 (?!?) a cerut și obținut amânarea plății redevenței de 255 sau 257.000 de euro prin CL Bușteni, că doar dacă au câștigat o licitație ce mai contează că nu-și plătesc obligațiile și le dau cu flit la bugetul local ca să nu se mai deruleze asfaltări, intrețineri de drumuri, spații verzi sau salarii, dacă-s papagali n-au decât să se mute, noi n-avem nevoie de Buștenari, noi avem nevoie să vină in locul lor baștani cu bani .

Nu s-a oprit miștocăreala nici măcar acum in ultimul ceas iar Buștenarii ( NU BUȘTENENII ) sunt luați in râs, trași la margine pe linie moartă.

Nu ai cum să nu te enervezi când vezi că iți organizează cineva ziua pe banii TĂI, la tine acasă și te invită după ce s-a terminat cheful și au plecat musafirii și lăutarii, că altfel nu se explică intoxicarea media de zilele acestea cu Zilele Bușteniului  5 – 8 Februarie transformate in 5-9 Februarie.

004

Mda, Cupa Buștenarului la SCHI ALPIN s-a mutat LUNI – 9 FEBRUARIE 2015 ora 9.00 , când s-a terminat vacanța, muzica, dansul, când au plecat reporterii și turiștii, iar marea majoritate este la serviciu ( rata șomajului la Bușteni este de 4 % 🙂 🙂 ), o organizăm in șoaptă ca nu cumva vreun Buștenar să aibă curajul sau prostia să se fâțâie prin fața vreunui car TV și să zică ceva de ANI de Curtea de Conturi sau să intrebe de ce nu se mai ține Cupa Mondială de Escaladă pe Gheață după milioanele de euro investiți tot de la Bugetul Local și bine ințeles de către doamna UDREA , etc.

Intoxicarea media prin diverse site-uri :

zilele busteniului

Se aude că după ce s-au tipărit afișele cu 5-8 februarie cei de la Teleferic au zis ceva de genul că ei au nevoie de BANI și nu blochează pârtia două ore pentru concursuri de doi lei organizate pentru niște copii și niște pensionari, si au mai zis și un sictir celui care tot insista, ceva de genul legitimității … tu oricum nu mai ești primar din 4 februarie așa că … de aici !

N-am ințeles de ce se mai sponsorizează DE LA BUGETUL LOCAL marea tevatură care se va ține la PÂRTIA KALINDERU ( CONCESIONATĂ CĂTRE TELEFERIC PRAHOVA ), de ce se mai aruncă banii pe spectacole și atragere de turiști atâta timp cât banii nu intră in buzunarul Primăriei iar Buștenarii sărbătoriți nu participă la evenimente!

Ar fii totuși o explicație, de ce sunt plătite trupele și focurile de artificii, explicație ISTORICĂ … Ghiciți a cui zi de naștere este in perioada Zilelor Bușteniului și unde mai cântă trupele plătite de Primărie de vreo 5-6 ani de zile incoace pe bani PUBLICI ?

Deci LA MULȚI ANI BUȘTENARI pe 9 FEBRUARIE 2015 , cei care ați mai rămas !

La MULȚI ANI BUȘTENENI de ziua orașului vostru mai ales in 8 Februarie la CUPA de FOTBAL IN SALĂ transmisă in direct la Nașul TV !

Aștept cu nerăbdare ”SĂ NE LUĂM (BUȘTENARII) ORAȘUL INAPOI ! ”

 

___Vizualizari 1601

One thought on “Zilele Bușteniului decise de TELEFERIC PRAHOVA

  1. Pentru a lupta,efectiv,impotriva “lor” nu trebuie sa precupetim nici un efort.Sunt alaturi de toti cei care vor sa aiba o tara frumoasa,curata(in toate intelesurile) si legile sa fie respectate(chiar daca unele nu sunt asa cum ne convin noua).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0040hotelcaraiman-spital
Bușteniul va avea SPITAL … privat, despre monitori, noul Carrefour și

Așa cum vă spuneam zilele trecute, in condițiile in care nu se vor modifica, amenda sau scoate din ordinea de...

0065Aconitum-lycoctonum-ssp.-vulparia
Flori in Bucegi – Sit Natura 2000 partea I

Flori – Fișa Bucegi – Sit Natura 2000   0065 P Aconitum lycoctonum ssp. vulparia - Fără denumire populară  ...

Close