Emanoil Savin a trecut la PSD

In ultima zi când se mai putea trece din barca PDL-ista in barca PSD, primarul orașului Bușteni, nimeni altul decât doctorul in economie Emanoil Savin, a făcut această mișcare. Se pare că in acest moment cetățenii localității sunt mândrii că au un primar care cunoaște bineințeles dorința lor arzătoare de dezvoltare care putea să fie pusă in practică numai in acest fel.

Nu știm incă care este acum culoarea celor 12 consilieri locali ai PDL insă cu siguranță vom afla in zilele care urmează.

Savin USL

Cu siguranță decizia de trecere la PSD nu are nicio legătură cu dosarul de incompatibilitate al ANI depus la Tribunalul Sinaia in care se pare că primarul, la prima instanță  a fost declarat incompatibil și ar fi trebuit să renunțe la mandat insă a făcut recurs la Curtea de apel Ploiești 🙂 .

miscarea face schimbarea

Mai multe detalii despre cum decurge dosarul de incompatibilitate al Primarului Emanoil Savin găsiți pe site-ul Curții de Apel Ploiești care spune cam așa:

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 701/42/2014
Data inregistrarii 22.09.2014
Data ultimei modificari: 15.10.2014
Sectie: Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: anulare act administrativ
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
SAVIN EMANOIL Reclamant
AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE Pârât

Probabil că instanța in data de 15.10 a mai amânat un pic soluția, ceva de genul ”scapă cine poate” dar nu de la PDL așa că mai ai câteva ore să te hotărăști ! și s-a hotărât.

Destul de interesantă această hotărâre de salt in alt partid, nu de alta dar până acum PSD-ul, roșul PSD era ”de porc” , de TREI mandate !?!? In campania din 2012 PDL nu avea treabă cu USL, acum nici atat, deci care ar fi fost motivatia trecerii dintr-un partid care te-a tot ajutat, ți-a dat și te-a apărat ? Se numește cumva TRĂDARE? Până la urmă se numește TRASEISM , și este realizat in cel mai pur mod al mimării patriotismului local in scop personal.

Sunt curios ce vor spune ”cetățenii” care până acum erau ”niște proști” că susțineau PSD! Acum sunt niște eroi ai rezistenței locale impotriva unui sistem ticăloșit ? 🙂 Urâtă este și ”făcătura politicii”, cu toate că asta nu e Politică este Curvăsărie iar in fotbal i se spune BLAT cănd lași poarta goală .

Acum vom vedea !

Insă după această trecere la PSD cred că este clar … Bușteni VOTEAZĂ PSD ! și nu m-ar mira ca PSD să iasă din PRIMUL TUR !

 

 

 

 

___Vizualizari 1542

2 thoughts on “Emanoil Savin a trecut la PSD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
m601
In preajma Cabanei Peștera acum … 100 de ani

Casa Peștera  a fost inaugurată in septembrie 1923. Apartinea asociației turistice Hanul Drumeților, societate pe actiuni inființată in anul 1921....

0122bdul-carol
Bulevardul Carol ( azi DN 1 ) si Strada Valea Alba 1900 – 1932

Nr. 122 Fotografie realizată in 1920, reprezintă intrarea in Bușteni dinspre Azuga prin Cartierul Treistia.   Nr. 95 , 96  Fotografii...

Close