Vorbe-n gură

Zilele acestea m-am intâlnit cu un prieten. Nu-l mai văzusem de mult timp și am petrecut ceva timp impreună depănând amintiri, dar și intrebându-ne sau povestindu-ne subiecte de prin țară.

Asta nu se pune că aș dezvălui ”corespondență privată” dar au reieșit niște lucruri interesante, unele amuzante altele destul de grave.

pasarelaview1

Pe subiectul Ucraina și declarațiile directorului Esfor – România trebuie să aibă o armată puternică pentru a se apăra măcar până vin americanii – Ultima oară i-am așteptat pe Americani 50 de ani ! … păi dacă vom ține piept rușilor 50 de ani la ce bun să mai așteptăm americanii ???? dar crezi că mai marii noștri sunt nebuni să ne inarmeze ? 🙂 Nu cred ! Să dea ei poporului arme să se apere de cotropitori 🙂 🙂 … păi o să se repete 89 din 5 in 5 zile și după cum ne impușcăm conducătorii o să avem numai ”sărbători” dastea.

Pe subiectul DNA vs clasa politică coruptă – Privește cum ii leagă pe toți, ”frațiwer” , cu siguranță peste patru ani nu mai are niciun cetățean român drept de vot pentru că toți vom fi in pușcării … și atunci o să vedem că toți cei fără drept de vot, vor avea drept de vot, ce mai tura vura, vor fi secții de vot direct in penitenciare 🙂 .

Pe subiectul SRI care ajută DNA – Tu vezi că in toate comunicatele se spune că DNA a fost ajutată de SRI, cică-i ridică in ochii noștri, dar dacă te gândești bine e un pic invers, toți se vor teme deacum inainte de colegi, de parteneri, toată lumea de toată lumea pentru că … remember 89, Securitatea, colaboratorii, etc, peste ceva timp iar vor exista vânători de ”vrăjitoare” cu toate că ”vrăjitoarele” au denunțat păduchii in interes național, insă când ies ăștia de la umezeală să vezi ce vor ciupi ! … să vezi cum vor da cu ”trădătorii” de pământ că au colaborat cu securitatea și că de fapt ei erau niște sfinți …

Campanie electorală – Ai văzut cumva vreo platformă care să zică ceva de interes național, de creștere economică pe bune cu calcule și exemple ? … Ăștia toți dau cu ”anticorupția” 🙂 🙂 , toți dau in actualul conducător, că cică el controlează, el face, el drege, etc … păi dacă e atât de puternic și de unul singur, le face și le desface și tâmpește un Guvern, 500-600 de parlamentari și o țară intregă, atunci de ce nu face un referendum să-l mai păstrăm vreo 5 mandate, că dacă te uiți atent toți chelăcăie că nu pot face NIMIC. Păi după, ce vor face sau ce vor spune?…că au rămas sechele ce nu pot fi combătute, deci ce-i nebunia asta. Mai curând, dacă privim la ”primeneala” care se face din 2012 incoace, mie unul mi se pare că de fapt cei de la putere se auto”curăță” dar dau ”vina” pe alții, se spală pe mâini și se dezic toți de toți. Un lucru bun insă este că au inceput in sfârșit să se fure intre ei, unul de la altul, recuperându-și pierderile din mandatele in care au stat pe bară și ne mai lasă și pe noi să mai tragem o gură de aer. Păcat că n-o să țină prea mult, ca au averi mari și se adună repede și după ce nu vor mai avea activitate, din nou ”pe ei că n-are gloanțe” !

Am mai discutat și despre ce se mai intâmplă pe aici dar nu spun nimic 🙂 .

Și multe altele … păcat că timpul a fost mult prea scurt !

 

 

___Vizualizari 567

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ședința ordinară a CL Bușteni in 25.09.2019, ordinea de zi și votul

Așa cum v-am obișnuit, anunț in fiecare lună de trei ani incoace, ordinea de zi a ședințelor ordinare ale CL...

Haiducul Savin vrea tunderea virginelor – pamflet pozitiv

Astăzi dis de dimineață am ieșit in oraș, același oraș condus cu multă pricepere de un fost Primar, Pur-ist, PC-ist,...

Close