Bariera din Piatra Arsă in INTRAVILAN – Liber la construit Zgârie nori in mijlocul Bucegilor

DSCN0044

De când s-a pus bariera din Piatra arsă am tot scris pe aici că sunt interese. Economice, anticoncurențiale, de protejare a naturii, orice, insă nu m-am așteptat ca interesele să fie meschine și să acopere de fapt mari afaceri imobiliare tocmai in mijlocul Bucegilor, teritoriu  atât de protejat de către Administrația Parcului Natural Bucegi, ținând cont că aria P.N.B. este declarată și SIT NATURA 2000 .

DSCN0049

Se pare că oricâte eforturi s-ar face  pentru protejarea valorilor naturale pe care le deținem , interesele și BANU’ primează.

Oare Administrația PNB chiar nu știa că zona este INTRAVILAN? Dacă știa , cum a apărut totuși bariera și de ce ?

DSCN0067

Acum se explică de ce DJ 713 a fost asfaltat tocmai sau doar până la Piatra Arsă. Pentru că ”unii” aveau terenuri acolo. Asfaltarea a constituit un avantaj pentru ca zona să poată fi introdusă in INTRAVILAN, adică LIBER LA CONSTRUCTII, hoteluri pentru turism sau alte locații destinate aceluiași scop.

 

In articolul trecut exista un panou mascat de un ”nenea”, apropitar de teren, doar 1HA.  Dacă ”nenea”  acela are 1 HA ( 10.000 mp) in INTRAVILAN inseamnă că sunt mulți ”neni” din aceștia care au multe HA-uri tot in INTRAVILAN.

DSCN0063

Așadar ceeace vedem noi astăzi pe lângă Piatra Arsă este de fapt ”organizarea de șantier”, doar partea de inceput.

Va fi foarte interesant cănd va apare același tip de panou lânga SFINX.

Până atunci, ca să avem toți drepturi egale și pentru a putea visa cum ar fi să avem VILĂ cu PISCINĂ in buza Platoului Bucegilor, iată anunțul cu tot cu număr de telefon pentru primul lot ” transparent” expus și să vedem de acum in colo evoluția pieței imobiliare pe PLATOUL BUCEGILOR, apărat cu bariere impotriva mijloacelor motorizate.

DSCN0069

Zic și eu că de acum in colo se va construi cu elicopterul nu cu RABA de 40 de tone 🙂

Urmează linia de inaltă tensiune , trasul conductei de gaz, canalizare, apă curentă și sigur se va construi și infința postul de radio MANEA de BUCEGI, etc că doar nu se va sta la lumina lumânării in luxoasele hoteluri ce vor apare și nu se va asculta muzică clasică sau măcar tango.

 

BRAVO APNB ,  BRAVO CONSILIU CONSULTATIV al PNB !  Strategia de succes care a fost aplicată este de excepție…

Ani de-a rândul s-a bătut moneda cu zonarea P.N.B., mulți au crezut in aceste concepte și au fost convinși că dețin niște terenuri FĂRĂ VALOARE IMOBILIARĂ. Au vândut hectare pe nimic unora căre știau că s-a făcut zonarea cu precizarea că este permisă construirea numai de clădiri pentru activități de turism…, un euro investit atunci valorează acum sute!

ZDD_Busteni

Cu lacrimi in ochi s-a aprobat MAREA ASFALTARE, 15.000 de autoturisme care vor invada Bucegiul anual !!!, in câțiva ani după cum arată traficul actual 15,000 vor fi zilnic.

Așa că unii care se agitau că se calcă iarba și trebuie puse bariere pentru protejare, chiar că au ”protejat”…, banii celor care acum vor ”dezvolta durabil” zona din INTRAVILAN! Au fost ajutați să plătească puțin unor proprietari care vedeau că se aplică masuri de protecție a mediului,… fațadă!

Jeep-iștii trebuie să ințeleagă că nu este permis să ridice nori de praf pe ferestrele oamenilor sărmani sau să-l bage in piscine, așa că nu mai insistați cu povești. Poate cu această ocazie nu mai dați nici telefoane de genul ”uite nenea că răii ăia au trecut cu ATV-ul și noi ne uităm la ei”

DSCN0108

BRAVO A.P.N.B. ,  BRAVO CONSILIU CONSULTATIV al P.N.B. ! Țineți-o tot așa ! Sigur nu s-a știut nimic cu privire la introducerea in INTRAVILAN a acestor terenuri… NUUUUUUU!!!!, erau introduse de pe timpul lui DECEBAL, pe când iși făcea harta comorii. Poate descoperim acum că Sfinxul și Babele au o structură minerală deosebită care are o durabilitate foarte mare si pentru ca hotelurile care se vor construi să fie rezistente, acestea trebuiesc măcinate și puse in fundații și poate cine știe se folosește fierul de la CRUCE pe post de fier – beton că și așa Crucea de pe Caraiman stă să cadă și de luminat văd că nu-i mai arde nimănui. Poate de Sfânta Maria o dă administrația locală cu puțin petrol sau benzină să o lumineze cumva.

BRAVO!

O intrebare? Când vor incepe construcțiile, mutați bariera mai sus sau scrieți că accesul e permis doar riveranilor?

___Vizualizari 1106

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Primaria-Sinaia
Atacul clonelor la Primăria Sinaia

Ii iubesc de nu mai pot pe ”clonaci” și spărgătorii de site-uri. Am așa niște străfulgerări ...     Ieri...

Ședința ordinară a CL Bușteni in 26.03.2020, ordinea de zi, votul, Comunicat PNL Bușteni, Precizări

Rămân pe poziții chiar dacă suntem afectați de această nenorocire mondială numită COVID 19. Oricum ar fi, mi-am asumat să...

Close