Ultimele articoleCe faci cand ai mintea odihnita, eliberata de probleme si de stres?

Raspunsul este simplu, te plimbi prin padure. Ceea ce am si facut. Am mers si tot am mers prin padure, prin vecinatatea Busteniului. Si la un moment dat de sub munte, surpriza, am ajuns intr-un loc ce parea rupt de realitate, de o frumusete rar intalnita. Am privit izvorul ce venea parca de nicaieri, m-am apropiat si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut:

Ce sa fie oare?

Din pacare pozele sunt foarte proaste, era destul de intuneric. Dar apa aducea o pulbera aurie foarte, foarte fina ce se strangea intre pietrele de pe margine. Am incercat sa-mi dau seama ce este, parea o pulbere de aur, dar as fi avut nevoie de o hartie-sugativa ca sa pot lua o proba.

Oricum mi s-a parut interesant, asa ca am decis sa revin acolo, in viitorul apropiat, dupa ce ma voi dota cu cateva lucruri, ca sa pot aduna ceva probe.

Am stat mult pe ganduri daca sa scriu sau nu acest articol si pana la urma am decis sa-l scriu, bogatiile naturii sunt ale tuturor. Sper totodata, ca poate unii dintre cititorii nostri cunosc acest fenomen si ne-ar putea scrie, astfel am putea elucida misterul mult mai repede.

Deocamdata, din motive obiective, nu voi face publica locatia.

___Vizualizari 565

Zăcăminte de aur în Buşteni???
Tagged on:                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
romania1
O țară de viteji veșnic invingători invinși

A fost odată ca niciodată o tânără și frumoasă impărăteasă. Cu chipul sculptat in vârfuri de marmură și granit și...

La Sinaia – două pasarele unice în România, vor fi dotate cu lift – Fonduri Europene

Luni, 24 iunie,  Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia și Liviu Mușat, directorul ADR Sud-Muntenia, au semnat la sediul din Călărași,...

Close