La Buşteni mai sunt ridichi? Am vazut ca încep să apară Ghebele :)

Ca tot s-a facut un pic de liniste dupa postul de aseara… Revin la ce-am promis.

Eu n-am avut ridichi, insa revin, asa cum am promis, cu salata speciala impotriva stresului. Cu mici modificari, mie nu imi place mararul, asa ca voi pune doar sare si piper. Este foarte, foarte buna impotriva stresului, asa ca fac un efort pentru cititorii nostri. Pentru ca eu, cum ziceam, mananc sarmale.

Asa ca, solutia pentru stres (repet, trebuie consumata de regula doar dimineata):

Na, hai ca m-am taiat cu cutitul pregatind salata, asa ca mai dureaza….revin, pentru mine e un adevarat tur de forta sa fac asa ceva… ca nu prea ma pricep, dar daca pot eu, atunci puteti si voi…

Public articolul acum, macar sa va ramana ceva de la mine… cine stie ce mai patesc…

Recunosc, as freca niste ridichi….

Deci, sa continuam:

Castravetii:

Apoi curatati:

Voi pune aici si cojile, e important, daca nu va puteti abtine, am auzit ca este o reteta de coji de castravete cu vodka saniuta, sau echivalentul, nu stiu daca sanuiuta mai exista si azi:

Rondele:

Usturoiul:

Si pus peste:

Peste e cel mai bine, nu? Si branza:

Combinata:

Cu smantana:

Amestecam:

Intotdeauna dupa ce amestecam ceva, e important sa adaugam piper. Si asa obtinem rezultatul FINAL. POFTA BUNA:

Daca rezultatul final nu va convine, puteti adauga de voie in castron, vodka saniuta, sau echivalent. Suporta o cantitate mare pentru cei doritori.

Aici e pofta mea:

Cum am mai zis, SARMALE 🙂

Desi as prefera:

Pentru Un.Prieten

___Vizualizari 413

2 thoughts on “La Buşteni mai sunt ridichi? Am vazut ca încep să apară Ghebele :)

  1. Dom bucatar, pentru data viitoare trebuie sa stii ca dupa ce tai rondele castarvetii, ii sarezi si-i lasi asa…pana mananci sarmalele, apoi ii storci si abia dupa aceea ii amesteci cu celelelte ingrediente. Salata va fi mai putin zemoasa ! Pentru aceasta iti trebuie o branza mai putin sarata. Pana atunci, pofta buna la sarmale !

  2. Multumesc Mirela 🙂 🙂 sare n-am mai pus ca era branza foarte sarata, zeama n-au lasat iar smantana era din aia cu 25% grasime care e vascoasa. Eu de altceva as fi curios, pentru diversi amatori, cum iese in varianta cu vodka saniuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0217Vipera_berus1
Toate speciile protejate din situl Natura 2000 – Bucegi – update

Deocamdata acest material este la stadiu de minimă informare dar cel puțin poate servi din punct de vedere vizual la...

Crisis01
Criza din Creta, da, din Grecia pentru cei care nu ştiu unde este….

În seara asta, am scris unui prieten bun, de suflet... Nu ştiu cine a spus aia cu "ochii care nu...

Close