Domeniul schiabil Kalinderu s-a dat… sau poate că NU!

In seara aceasta doar articol si o poză scurtă care nu-mi aparține ( imi cer scuze pentru că nu se vede numele autorului acesteia dar o puteți vizualiza in pagina de facebook BușteniCity).

stația Kalinderu

 

O Licitatie Deschisă semitransparentă in OFFLINE, ca toată lumea să nu poată vedea ce scrie in documentații, fel de fel de speculații și zvonuri de sume, care mai de care mai aiuristice și un rezultat pe măsură.

Trei ofertanți, primul 105.000 EURO, al trei-lea 255.000 Euro … 🙂  🙂  🙂

FOARTE tare, primul nu suspină al doi-lea cred că stă și se gândește unde a greșit la calcule ( NU A GREȘIT ), iar al trei-lea … se dă cu capu”  de pereți că a pus botu”  la niște asigurări interne și a făcut o ofertă aproape egală cu CIFRA DE AFACERI  a D.S. Kalinderu in ultimii trei-patru ani  an de an 🙂 🙂 🙂

AȘA CEVAAAA… !!!!!! 🙂 🙂 🙂 Ce-i drept câștigătorii  mai au timp să NU SEMNEZE CONTRACTUL și să-l lase urmatorului ELIGIBIL , dar  cred ca ar fi muuuuuult prea TARE.

Păi să gândim logic! In documentații apărea că CIFRA DE AFACERI a variat in ultimi ani intre 1.300.000 și 1.500.000 lei, cheltuielile cu personalul in jur de 35% cele cu utilitațile in jur de 35% iar investițiile și reparațiile in jur de 29 – 30%, deci PROFIT … spre PIERDERE 🙂 .

Acum… , cât de tare manager să fi și să-ți calculezi că triplezi cifra de afaceri??? nu că n-ar exista soluții … dar asta ar demonstra că acolo se putea face același lucru și in trecut iar asta ar demonstra MANAGEMENT DEFECTUOS, care nu s-ar PUPA cu un Management al unui DOCTOR in ECONOMIE  ( recte PRIMAR) … 🙂  🙂  🙂 , sau nu-i așa?

Eu dacă ași fi in locul sefului managerului , personal l-aș da afară, că ăsta nu mai e bussiness e țeapă!

Și totuși problemele vor curge!

Avem experiența cu mai multe concesiuni când ”din cauza CRIZEI” nu s-au putut incasa sumele prognozate iar redevențele AU FOST ANULATE SAU PĂSUITE DE CATRE CONSILIUL LOCAL BUȘTENI …  NU de către Primar, deci răspundere NEXAM !

Va mai fi un articol interesant despre obiectivele Parcului Central … sau NU!  Prietenii stiu de ce !  🙂

___Vizualizari 788

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bușteniul sub zăpada de vară

Cine s-ar fi așteptat să ningă abundent in luna asta a lui August? Cum cine? Nimeni! Aaa! Nu este August?...

m61
In preajma Peșterii acum … 100 de ani

Multe s-au schimbat de atunci. O mică galerie de imagini cu Schitul Peștera si imprejurimi in perioada 1920 - 1945....

Close