Excursii in Bucegi cu automobile 4 x 4

HPIM2957

Doriti sa vedeti peisaje deosebite parcurgand traseele spre Pestera Ialomicioarei , Piatra Arsa Babele sau Sfinx si uneori pana la Crucea de pe Caraiman cu un autoturism de teren in deplina siguranta ?

Atunci ar trebui sa stiti ca in Busteni / Sinaia activeaza  40 de autoturisme de teren “AUTORIZATE” sa  parcurga aceste trasee. Prin autorizat intelegand ca sunt Societati comerciale, Persoane Fizice Autorizate, sau Intreprinderi Individuale acestia detinand autorizatii de transport si case de marcat.

Diferenta intre transportul pe cablu si parcurgerea acestor trasee cu un autoturism de teren este de timp , peisaj dar si bani, insa diferenta de bani in plus este compesata de peisaj , timpul pierdut la cozi la transportul pe cablu si siguranta ca veti prinde ultima cursa, pentru ca mijlocul de transport 4×4 este de fapt la dispozitia dvs. indiferent de ora.

In aceasta pagina vor fi incluse numerele de telefon si tarifele de către practicantii acestor activitati .

 

 

Deocamdata tarifele informative sunt:

* Traseu Busteni – Sinaia, Dichiu, Complex Piatra Arsa – Babele  – 75 RON / persoana

* Traseul Busteni – Sinaia Dichiu, Bolboci, Cheile Tatarului – Schitul Pestera  – Pestera Ialomicioarei – 80 RON / Pers

* Parcurgerea ambelor trasee  – 120 RON / pers.

Aceste tarife depind de numărul de persoane 

Exista insă numeroase alte trasee  spre Urlatoarea, Bucegi, Baiu, Valea Doftanei, etc.

___Vizualizari 3462

7 thoughts on “Excursii in Bucegi cu automobile 4 x 4

 1. Pentru ca acest segment sa devina unul si mai atractiv, atat pentru turisti cat si pentru soferi, este nevoie ca toti acesti soferi sa fie cuprinsi intr-o singura societate. Societate care sa le dea comenzi si care sa detina parteneriate cu toate unitatile de turism din Busteni. Trebuie un coordonator, care sa stie sa organizeze aceasta activitate din toate punctele de vedere. In prezent, soferii stau la noroc, oferta lor nu este afisata decat pe propriile masini, unii prind curse, altii nu. Trebuie imbinate toate: o oferta pentru turisti atractiva, autorizatii inclusiv prin anumite zone ale Parcului, de lucru este pentru toata lumea…numai ca putini pricep ca o forma organizata aduce si mai multe beneficii, fiecaruia!

  1. Ideea e buna, dar nu in forma asta. Da, ar trebui sa lucreze coordonat dar nu sa fie toti sub aceasi firma. Monopolizarea duce la tarife semnificativ mai mari.

   Momentan consider ca e in regula. Soferii au experienta iar daca pe viitor isi vor mentine tarifele acceptabile vor avea clienti.

   Ce ar trebui sa faca e sa plece la o ora exacta, sa fie excursii programate, nu la modul ia-ma nene.
   Asa ar putea sa stie clientii cand sa vina, iar daca vin mai multi atunci poti suplimenta.

  1. Persoana mentionata detine Certificat O.R.C. – P.F.A., probabil ca luni dupa achitarea taxei catre Primaria Busteni va detine si acea autorizatie. Vad insa ca sunteti la curent cu persoanele practicante, astfel le puteti face un serviciu indrumandu-i sa-si inscrie gratuit ofertele si numerele de telefon in Ziar de Busteni . Cu stima, ZdB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Mircea Corbu atentează la viața si siguranța cetățenilor orașului Bușteni, complicitate și tăinuire la fraudarea Bugetului Local

Precum știți, săptămâna trecută, ultimul primar al localității Bușteni a avut un concediu de odihnă, legal și cu siguranță bine...

Sedință ordinară a CL Bușteni in 28.12.2017, cum votez , lista chiriașilor in blocul ANL

In primul rând vă urez ”Sărbători fericite!” Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de...

Close