Uită-te în ochii mei şi trage.

Recunosc, sunt si eu la randul meu un vanator de ursi. Dar am sa revin putin mai jos la acest aspect.

Aflam azi din presa, ca in Arges, doi vanatori au fost atacati de urs. Ceea ce n-am stiut de la inceput, este ca acei vanatori, erau de fapt “gonaci” pentru niste turisti spanioli, aflati la o vanatoare legala, organizata de ursi. Ghinion, ursul n-a stat la poza, s-a aparat, ranind cei doi gonaci, zic eu, pe buna dreptate. In final a fost impuscat de turistii spanioli, sau de unul dintre ei.

Ma gindesc si eu, ca am putea gasi resurse materiale si financiare, sa vanam si noi turistii spanioli, sa vedem atunci cum se vor simti.

Asa ca, uita-te in ochii mei si trage:

De asemenea, voi atasa mai jos, o mizerie publicata de http://ziarobiectiv.ro, mai exact obiectivargesean, cum se intiluleaza ei, tinand cont ca se vor a fi jurnalisti. Le-am dat un mail acum mai bine de jumatate de ora, consider ca fiind un timp suficient pentru a primi un raspuns din partea lor, ceea ce nu s-a intamplat. Cu alte cuvinte, vor suporta rigorile legii.

Consider ca acest urs NU POATE SA APARA IN PRESA INTR-UN CONTEXT NEGATIV. SUSTIN FARA REZERVE ACEST ASPECT.

Mizeria este:

De asemenenea, voi publica si mailul trimis, evident nu am cum sa incalc secretul corespondentei, deoarece este un demers unilateral:

Buna seara,

As dori sa stiu cum a fost posibil sa apara intr-un articol al dvs. o poza care imi apartine, cu tot cu drepturile de autor aferente.

http://ziarobiectiv.ro/index.php/social/updateora-1510-ursul-care-a-atacat-la-corbeni-a-fost-impuscat.html

Publicarea aceste fotografii, pentru care nu aveti drepturi, constituie o incalcare a legii.
Va rog sa scoateti imediat aceasta fotografie din articolul dvs., iar in caz contrar veti raspunde conform legilor in vigoare.

Stimata doamna Iuliana Albu, la scoala nu v-au invatat ca nu-i frumos sa furi?????

Multumesc pentru intelegere,

Radu Lipsa

Am uitat sa va dau si link-ul, pentru ca sincer, m-am enervat si lucrurile nu vor ramane asa.

http://www.unbolovan.com/wp-content/uploads/2010/11/a1.jpg

Revenind la mine, vanatorul de ursi, da, vanez, am stat zile intregi in aropierea ursilor, arma mea este aparatul foto. Ne-am obisnit cate putin unii cu altii, ursul s-a lamurit ca nu vreau sa-i fac rau…. doar poze… mi-a luat mult timp, dar recunosc ca l-am vanat. Am petrecu ore, zile….. ca sa pot sa reusesc sa fac aceste poze….

___Vizualizari 593

4 thoughts on “Uită-te în ochii mei şi trage.

  1. Radu, oricat ne deranjeaza sau ba, romanii, cei mai multi, sunt mincinosi, hoti, lenesi. Sa ma opresc aici ca sa nu ma enervez … Manca-i-ar ursul pe toti tampitii …

  2. Pe zi ce trece ma uit mai atent in ochii ursului. La vremea respectiva cand era spre “adoptie” nu m-am gandit sa-l adopt … acum imi pare rau, insa ” privind privirea” … nu pot comenta pentru ca nu am cuvinte. Insa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0261
Protected: Pe șleau de la Bușteni 2014, retrospectiva prezumției de nevinovăție

There is no excerpt because this is a protected post.

Prima ședință a noului Consiliu Local – la Bușteni

Conform convocării, in data de 30.06.2016 incepând cu ora 16.00 va avea loc prima ședință ordinară a noului Consiliu Local...

Close