Capra-neagra-1

PENSIUNEA CAPRA NEAGRA

 

Capra neagra 1

 

TARIFE

 100

 

Unitatea dispune de:

6

1

7

15

Contact:
CAPRA NEAGRA COM SERV
Bălan Ion

 

Articole si oferte ale unitatii

 

Mai multe detalii:

 

Atenționări !!! 

Citiți mesajele/recenziile pentru această unitate !

___Vizualizari 1141

6 thoughts on “PENSIUNEA CAPRA NEAGRA

  1. In drum spre casa am cautat un loc unde sa-mi spun parerea despre aceasta pensiune domnule ,poate ajut alti oameni sa ia o decizie mai buna decat a mea.Camere sunt ,curatenie ioc,vre-o prezenta feminina nu-i,doar trei barbati (proprietarii)cu care ai ce vorbi doar la primele ore apoi sunt ocupati cu bautura.Sa revenim la calitatea serviciilor,daca ai ghinionul si nimeresti dupa alti clienti care au stat doar o noapte tie tdoar ti se mai aseaza si intinde putin lenjeria sa nu speri la a o scutura macar.Daca ai sange in tine ridica salteaua sau patul ca lesini.De preturi nu mai vorbim 100 ron pe noapte!macar daca s-ar respecta minimul de igiena…nici urma de cineva caruia sa i te adresezi ,doar patronul care aici fac o paranteza fiecare om e cum lalasat Dumnezeu dar acesta e plin de el si de tupeu de ma intreb oare ce meserie o fi avand la baza ? cred ca de turnator ca numai acei oameni iti vorbesc ca si cum sunt doctori in limba romana dar ei nu vad jegul si mzeria din jurul lor.Rusine !!!! cand cer pretul pe camera nu le e rusine dar daca ii chemi sa le arati ceva sunt in stare sa te dea afara si fara sa-ti mai dea banii.Rusineeee! in secolul acesta inca mai gasesti astfel de locuri.

   1. Vă mulțumesc pentru comentariu. Nu sunteți primul care a sesizat aceste aspecte. Tot ce pot face este să vă cer eu scuze pentru disconfortul creat in numele Orașului Bușteni si să vă asigur că voi scoate de la promovare adresa si nr de tel al pensiunii. Nu sterg pagina pentru ca și alți turisti să poată vedea comentariul dvs si să aibă grijă unde se cazează.
    Cu stimă

 1. Azi un prieten a mers cu bagaje si doi copii, cu trenu din buc pana acolo, in urma unei rezervari, cand ce sa vezi, era data camera! Super!

 2. Eu am fost cu familia acum aproximativ o lună de zile pentru 3 nopti. Am fost multumit , cald si curat in camera , cat despre proprietar nefiind zapada acesta ne-a aratat imprejurimile si crucea caraiman . Daca citeam comentariile inainte imi parea rau.Astfel sa nu credeti pana nu incercati, foarte frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NOUTĂȚI