Ultimele articole
Dragi cititori Ziar de Bușteni . RO

Alegerile locale au trecut. Urmează Alegerile Parlamentare.

Pentru perioada următoare, ZiardeBușteni.ro nu va mai publica ofertele electorale ale niciunui Partid sau Candidat independent . Singurele postări electorale vor fi doar in ziua alegerilor cu privire la prezență și rezultatul votului.

Astfel, conturile create și autorii  pentru campania de Locale 2020 , vor fi sterse dar vor fi păstrate in arhivă postările pentru a nu se uita propunerile, platformele, sau drepturile la replică.

După depunerea jurământului de către cei 15 noi Consilieri și Primar, aleși prin vot democratic in data de 27 septembrie, ofer posibilitatea publicării transparente a ordinelor de zi si cum votează in ședințele ordinare, anunțuri publice , etc.

Conturile de Facebook , respectiv profil, grupuri , pagini care aparțin Ziar de Bușteni vor fi in continuare la dispoziția autorităților publice pentru transparență.

Deontologic este ca pentru o perioadă de minim 6 luni să-i lăsăm ( toți cetățenii ) să-și facă treaba pentru care au fost aleși, aceasta insemnănd că nu vor exista articole cu privire la implementările de proiecte, mai concret la direcția de implementare.

Odată cu depunerea jurământului pentru CL Bușteni de către noii consilieri , eu, Cristian Achim , automat devin doar persoană privată, ceeace inseamnă că de atunci in colo nu trebuie să mai suport atacurile la persoană, intimidările de orice fel, injuriile, afectarea intimitații, hărțuirile de orice fel, la adresa mea sau a familiei și atrag atenția că voi riposta prin toate mijloacele legale și implicit cu articole cu drept la replică.

Pentru conturile publice de Facebook – orice atac la persoană sau injurii, duc la stergerea comentariului , blocarea utilizatorului și raportarea acestuia !

Cu stimă,

Inapoi pe Tușă

Cristian Achim – Ziar de Bușteni

 

___Vizualizari 512

De la inceput , Ziar de Bușteni – Totul despre frumos in Arealul Bucegilor
Tagged on:                                 

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
00015poianatapului
Poiana Tapului – Gara

Nr. 7 -  Fotografie alb-negru, realizată în 1898 reprezintă vedere din Halta CFR, având în centru podul rutier de pe DN...

Printre urși in Valea Cerbului și in Bușteni

De mulți ani Ursul brun, regele Bucegilor, a urmat transformarea economico-socială a Porții Bucegilor, astfel, in ultimul timp il intâlnim...

Close