Colegiul 1 Prahova – Alegeri Locale 2020

In 27 septembrie 2020 vom merge la vot cu speranța de ”mai bine” , cu toate că fiecare interpretează binele din diverse puncte de vedere.

Speranța aceasta, spre ”mai bine” ar insemna că acum ne este bine . Ciudat, pentru că dacă pană acum, cei de acum ne-au făcut bine, ar insemna că ar trebui să continue …

Părerea mea este că ar trebui , cel puțin in exprimare și analiză, să mergem spre profesionalism, decență, transparență, asumare , tenacitate, perseverență, decență, limbaj, realitate, realizabil, etc și să cântărim promisiunile, căci, până acum, in afară de promisiuni, eu unul nu am prea citit sau văzut nimic la niciunul dintre candidații locali.

Pe lângă faptul că vom vota la Locale pe două buletine, Primar și Consiliul Local, mai avem de ales și Președinte Consiliu Județean Prahova și Consiliul Județean Prahova pe alte două buletine de vot.

Astfel, pentru buna informare a dumneavoastră voi incepe o serie de articole in care voi prezenta propunerile Candidaților la Președenția C.J. Prahova, prin interviuri sau materiale puse la dispoziție de către Șefii coordonatori pentru Colegiul 1 Prahova, ai Partidelor sau alianțelor din Prahova.

Procedez așa, pentru că intotdeauna am fost adeptul cooperării intre localitățile din Valea Prahovei care , dacă ar colabora ar putea să dezvolte zona intr-un timp record. In același timp, ar fi destul de greu să soliciți unui candidat la o funcție Județeană să-ți spună ce face punctual pentru o singură localitate, pentru că rolul lui acolo este să dezvolte integrat nu partinic, nu in funcție de aceeași culoare politică.

Acestea fiind spuse, astept materialele de la șefii de campanie pentru Colegiul 1 Prahova, in care să prezinte ce il recomandă să fie Șef de campanie pe colegiul 1 Prahova, Candidatul la funcția de Președinte al consiliului Județean Prahova, care sunt propunerile de dezvoltare pentru Colegiul 1 al candidatului la Președenția C.J. Prahova, pe localități, dacă se poate.

Pentru partidele care nu au desemnat oficial un Șef pentru Colegiul 1 , accept materiale și de la Centru.

Primele materialele, privind ”ce il recomandă pentru a fi șef de campanie pentru colegiul 1 Prahova”,  pot fi transmise până vineri , 11 septembrie, orele 24.00 pe adresa de email: ziardebușteni@journalist.com .

Respect Principiile Egalității de șanse și informare corectă a cititorilor și doresc să fie transparență totală, dar nu fac promovare obligatorie , asadar după 11 septembrie, orele 24.00, vor fi prezentati doar participanții care au transmis materialul.

In acest moment au rămas definitive,  pentru funcția de Președinte al Conșiliului Județean un număr de 5 ( cinci ) candidaturi din partea unor formațiuni politice, respectiv:

  • Alianța PNL,USR,PLUS
  • Alianța pentru Prahova ( PSD, PPUsl, PROROMANIA )
  • Partidul Mișcarea Populară ( PMP )
  • Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)
  • Partidul Ecologist Român ( PER )

 

___Vizualizari 345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
harta-ocolitoaremica
Harta rutieră ocolitoare Bușteni

Mulți stau in trafic! Mai este puțin ( 15 august) când vor fi date in funcțiune două pasarele pietonale care...

Ultima ședință ordinară TRANSPARENTĂ a CL Bușteni in 30.06.2021 pentru că așa au vrut ”Cetățenii”

Luna trecută anunțam ședința ordinară pentru luna mai 2021 a C.L. Bușteni in care scriam că la ”propunerea și presiunea...

Close