Trofeul Sinaia – ediția a XI-a – 19 – 21 iulie 2019

“Suntem de 11 ani împreună la unul dintre cele mai așteptate evenimente. Trofeul Sinaia îi aduce la start pe cei mai rapizi piloți pentru acest circuit spectaculos, singura etapă care se desfășoară pe un traseu integral urban.

Piloții au devenit între timp prietenii nostri, mașinile lor sunt deja cunoscute de toată lumea, iar turiștii și localnicii si-au anunțat participarea în numar mare pentru a-și încuraja favoriții.” – Vlad Oprea,  Primarul orașului Sinaia

 

                “Trofeul Sinaia”, ediția a XI-a,  face parte din calendarul competițional al Federației Române de Automobilism Sportiv, fiind a V-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Deja tradițională, cu mai bine de 6 decenii de istorie în spate, etapa de la Sinaia are un traseu de concurs de peste 3 kilometri și are ca punct de start Piațeta Eroilor și continuă pe străzile Mănăstirii, Furnica, CaleaCodrului și Drumul Nou al Cotei 1400.

La această ediție a “Trofeului Sinaia”organizată dePrimăria Sinaia, Clubul Sportiv Carpați Sinaia sub egida Federației Române de Autobilism Sportiv (FRAS), vom putea vedea două automobile electrice, ambele de la Kauflande-Rally Team. Una dintre mașini, înscrisă în concurs, va fipilotată de Sorin Ghișoi, multiplu campion național în competițiile de viteză.

Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, participă activ și în acest an și va pilota cel de-al doilea automobil electric, fiind deschizătorul concursului. Competiția va începe sâmbătă, 20iulie, când piloții vor intra în manșele de recunoașteri și antrenamente șiva continua duminică, 21 iulie, cu concursul propriu-zis când se vor desfășura cele două manșe oficiale de concurs.

Încele 2 zile, pe unele străzi se vor impune restricții de  circulație. Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, puteți consulta hartarutelor  alternative. De asemenea, mijloacele de transport în comun vor avea trasee ocolitoare. Noile stații, rutele cu devieri și programul vor fi afișate în stațiile Transport Urban și în mediul online.

 

___Vizualizari 307

One thought on “Trofeul Sinaia – ediția a XI-a – 19 – 21 iulie 2019

  1. I have noticed you don’t monetize ziardebusteni.ro, don’t waste your
    traffic, you can earn extra cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they
    approve all websites), for more details simply search in gooogle:
    murgrabia’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Foarte transparentul Buget Local se va vota in 19.04.2019 la Bușteni

Se zice ca ”noaptea ca hoții” se votează legile in actuala legislatură, că se fac ”mânării”, ”invârteli”, etc . In...

Momentul zero al schimbarii, schimbare zero la Busteni

In ultimul articol cu privire la alegerea Viceprimarului orasului Busteni imi manifestam tristetea ca nu exista ~persoane interesate~ de subiect,...

Close