ALDE Bușteni, demisie in bloc și scrumbie sau hering

Când una scri si de fapt altceva mănânci și mai și plătești pentru scris dar de mancat mănânci scrisul mic, ce-i drept pe bani de scris mic nu de scris mare, este totuși o problemă, zic eu , de competența OPC, pentru că cei care avem probleme cu cititul sau cu ignoranța, adică una cumpăram și alta ni se livrează , tot inșelătorie se numește. 

Ca nu cumva să aveți impresia ca am inceput cu prima parte a titlului, ei bine, să știți că am inceput cu cea de-a doua parte, adică cu Scrumbia și Heringul, fără nicio legătură cu demisia Biroului Executiv al ALDE de la Bușteni. 

Mai departe și pe scurt, am fost ieri să cumpăr niște pește la un magazin din Bușteni. Imi place scrumbia sărata și intr-un galantar am văzut SCRUMBIE SĂRATĂ !

De obicei citesc etichetele, mai ales data expirării, iar la pește mai abitir, pentru că dacă cumva este stricat sau expirat, te poți alege cu niște probleme la stomac de ”mamă mamă”.

Mare mi-a fost mirarea când: 

Deci Scrumbie din Marea Nordului sărată, in vid , Ingrediente … HERING INTREG !!!!!

 

Bonul fiscal, ca nu cumva să ziceți că mănânc … ”bomboane cu cacao, gumate, moi” și 

Heringul in toată splendoarea lui, sărat de te arde pe mațe , pe post de ”Scrumbie din Marea Nordului”.

Vânzătorul nu are nicio vină, tocmai de aceea nu am pus și datele de identificare, totuși ar cam trebui să ne uităm la etichete de acum in colo, să nu ne trezim că una credem că mâncăm și alta mâncăm de fapt. Asta nu e valabil și in politică.

Precum spuneam mai sus, nu are nicio legătură inversarea primei părți a articolului cu titlul articolului,. dar pe de-o parte mi s-a părut mai important ce mâncăm, iar pe de altă parte, intâmplându-se in aceeași zi scriu un singur articol in ordine cronologică.

Am aflat ieri după amiază, de pe Facebook că organizația locală ALDE Bușteni a rămas fără conducere, Biroul Executiv , impreună cu președintele Mircea Corbu , după o analiză obiectivă a ultimelor luni și-au dat demisia in bloc, nemulțumiți fiind că actuala majoritate din Consiliul Local Bușteni, aflată la putere, nu ar fi dorit să-l valideze pe dl. Moise in locul dlui. Nemethi, căruia i s-a retras sprijinul politic in primăvară.

Sunt și eu Consilier local și știu că a fost o problemă de termene datorită sau din cauza contestației dlui Nemethi, dar mai multe nu prea știu din ”bucătăria” coaliției aflată la putere la Bușteni, PSD- ALDE.

Totuși, după o analiză personală, obiectivă, observând parcursul politic al d-lui Corbu din 2017, 650 de voturi Mircea Corbu față de 349 Cristian Achim fac o propunere, de bun simț, zic eu, să studieze posibilitatea de a se alătura PNL Organizația Bușteni impreună cu biroul executiv demisionar și poate și cu parte din membri, in vederea câștigării alegerilor locale din 2020, domnia sa ca și candidat la funcția de Primar. In principiu, cred că Biroul Executiv PNL Bușteni ar fi incântat să-l susțină.

Precum dl. Corbu a subliniat in conținutul demisiei de pe Facebook, că dl. Nemethi nu ar fi avut propuneri de proiecte pentru comunitate il asigur că ii pot susține proiectele viabile in Consiliul Local, cel puțin la nivel informal.

Deja cred că articolul a fost destul de lung dar sper eu destul de interesant, și nu mă puteți acuza că una scriu eu, alta citiți dvs. și altul este sensul.

Partea de articol cu referire la ALDE Bușteni reprezintă in acest moment poziția mea personală, oficială totodată, ca Președinte al Organizatiei Locale PNL Bușteni.

Cu stimă,

Cristian Achim

Web up! ZdB Style

 

___Vizualizari 709

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
076sinaia-cuibul-printesei
Călătorie in trecut, 82 de pași prin Sinaia

Este la modă ”să scri in pași”, pas cu pas, 100 de pași ... important este să pășești dar să nu...

Protected: Emanoil Savin, ANI, ICCJ și soluția in recursul de astăzi

There is no excerpt because this is a protected post.

Close