Ședință ordinară in 19.07.2018, ordinea de zi, votul și structuri în spaţiu

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de Hotărâre. 

Această ședință va avea loc Joi, 19 iulie 2018, incepând cu orele 14.00 , in sala de Consiliu și vor fi supuse aprobării aproximativ 6 Proiecte de Hotărâre. Cred că este cea mai scurtă ședință ordinară la care am participat până in prezent.

Ordinea de zi și votul :

La punctul 4 am o nelămurire. Precum știți, in cartierul Fântânii există o antenă GSM. La un moment dat Consiliul Local a primit o informare/petiție, semnată de cca. 200 de persoane, pentru ca acea antenă să fie mutată deoarece, in baza unor studii s-a observat că acea antenă ”poate” produce efecte negative sănătății umane, in speță, locatarilor din imprejurimi. 

Nelămurirea mea constă in faptul că nu știu dacă, pentru zona Zamorei FN s-a făcut vreo petiție sau vreun studiu. Așadar, dacă aveți cunoștință despre așa ceva vă rog să mă anunțați sau să participați la ședință, in vederea identificării unor soluții. Oricât de ”profitabil” ar fi pentru Bugetul Local contractul de inchiriere, nu cred că s-ar putea condamna la moarte cetățenii orașului Bușteni. Bineințeles, dacă există vreo petiție sau studiu pentru acea zonă, pentru că altfel voi vota cu ”Pentru”. 

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate. 

Legea nr. 52 din 2003, privind transparența decizională in administrația publică, SECTIUNEA a 2-a ,Dispozitii privind participarea la procesul de luare a deciziilor, Art. 8: Persoana care prezidează sedința publică oferă invitaților si persoanelor care participă din proprie inițiativă posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi.

Cu stimă, Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

Și acum pentru că am finalizat cu ședința, vă anunț că Sâmbăta, 21 iulie 2018, ora 18.00,  pianistul Cătălin Răducanu revine, în cadrul Stagiunii Muzicale 2018 de la Buşteni, cu un nou „Recital de pian”.

El va interpreta Preludiul și fuga nr 24 în si minor W.Kl I de Bach, Sonata op 53 în do major Waldstein de   Beethoven, Vânătoare sălbatecă de Liszt, Studiul op 65 nr 3 de Skriabin şi Sonata nr 3 op 58 în si minor de Chopin.

Recitalul va fi precedat de vernisarea unei inedite expoziţii de colaje din paie, intitulată „Structuri în spaţiu”, aparţinând lui Ion Ioniţă. Vernisajul va avea loc la orele 17.00.

Accesul la ambele evenimente este liber.

___Vizualizari 704

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
colocviul-de-coregrafie-martie-2016
COREGRAFIA DANSULUI TRADIŢIONAL ASTĂZI, A-IV-A EDIŢIE LA BUŞTENI

În perioada 16 – 20 martie 2016 va avea loc, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, Colocviul Naţional „Coregrafia...

ion-vasilescu
Rămas bun Domnule Ion Vasilescu

Cu regret enorm anunț pe cei care l-au cunoscut că in dimineața zilei de 26 Decembrie 2014 un tragic accident...

Close