Sedință ordinară a CL Bușteni in 28.12.2017, cum votez , lista chiriașilor in blocul ANL

In primul rând vă urez ”Sărbători fericite!”

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de Hotărâre. Această ședință va avea loc Joi, 28 decembrie 2017 incepând cu orele 14.00 și vor fi supuse aprobării aproximativ 8 Proiecte de Hotărâre.

Unul dintre punctele interesante este cel in care se vor aproba Taxele și impozitele locale, punct la care, spre diferență de anul trecut, nu mai am ”amendamente”, pentru că anul acesta toți contribuabilii au fost mulțumiți de nivelul impozitelor și taxelor, chiar au fost nemulțumiți, mai ales agenții economici că anul trecut mi-am permis să propun diminuarea cu 30 de procente a impozitului pe clădiri și m-au taxat la vot ( iunie 2017). Așadar, precum am văzut, se va reveni la impozitul de 1,3% pe clădiri pentru agenții economici, de la 1% cât a fost in 2017.

In rest, nu ”prea” se majorează semnificativ, poate un pic pe la motociclete, pe la vehicule cu două, trei și patru axe și combinații, unde se dublează și pe ici pe colo pe la alimentație publică, pe la cazare, pe la transporturi in regim de taxi sau inchiriere, in rest … la fel.

Ordinea de zi și cum votez:

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2003 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate.

In ședința extraordinară de săptămâna trecută, din data de 20.12.2017, s-a aprobat Lista finală a beneficiarilor spațiilor locative ANL, din Blocul ANL din str. Nestor Ureche. 

Astfel, 15 familii cu doi sau trei copii vor incepe noul an 2018 in casă nouă. 

Lista finală bloc ANL:

Cu toate că va mai fi un articol in acest an, vă urez ”Sărbători fericite și un an nou, mai bun, mai plin, alături de cei dragi!”

Cu stimă Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

 

___Vizualizari 1573

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
00007poianatapului
Asa a inceput istoria din Poiana Tapului

Descriere : Imaginea nr 9 realizata in 1928.    Poiana Tapului, Administratia Mosiilor Regale, imobil devenit Restaurant "Crivat", transformat apoi in...

Bușteni 112 – in aer, apă, peisaj, partea I

O scurtă introducere , Bușteni 112 ANI de Administratie locală, ciudată coincidență. Vă reamintescă că din documente oficiale si scrieri...

Close