LIDL România – Garanția respectului față de clienți

Săptămâna trecută a avut loc un incident neplăcut la Lidl – Bușteni. Mi s-a intâmplat chiar mie și l-am sesizat și cititorilor Ziar de Bușteni.

lidl busteni

 

L-am sesizat deoarece imi place și cred că tuturor ne place să nu ne facem griji cu privire le ”partenerii” zilnici cu care intrăm in contact.

In urma articolului am primit un mesaj de confirmare a normalității in gândire, mesaj al Echipei Lidl , echipă de profesioniști :

Cum va putem fi de folos ?

Lidl Romania
Nu sunt utilizator dar doresc să vă contactez
Email editat de ZdB.
Bună ziua,

Am văzut articolul publicat de dumneavoastră pe ziardebusteni.ro și dorim să ne cerem scuze în numele întregii echipe Lidl pentru această situație. Cazul semnalat de dumneavoastră este unul izolat și regretabil, nici pe departe o practică uzuală tolerată sau încurajată de compania noastră.

Vă asigurăm că angajații noștri sunt școlarizați și pregătiți pentru a oferi cele mai bune servicii clienților care ne trec pragul. Magazinul din Bușteni este relativ nou și, deși perioada de instruire a început înainte de a deschide oficial magazinul, din păcate, mai există lacune pe care încercăm să le remediem. Situația este cunoscută tuturor superiorilor angajatei, care au luat deja măsurile necesare pentru a evita, în viitor, o astfel de situație.

Vă încurajăm ca pe viitor, pentru orice problemă, să ne scrieți pe adresele de mail presa@lidl.ro sau info@lidl.ro și vom încerca să vă ajutăm prompt.

Vă rugăm să acceptați scuzele noastre pentru neplăcerile create.

Vă mulțumim tare mult pentru înțelegere.

O zi frumoasă,
Echipa Lidl

In urma acestui mesaj, in continuare VOI AVEA INCREDERE in cel din fața mea și il voi trata cu acelaș respect ca și până acum .

 

___Vizualizari 804

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Bușteni – orașul parcare, se rezolvă problemele aglomerației și fluidizării

Din ciclul ”vorbe-n gură” ... Este destul de stresant să stai in trafic pe DN1 , este stresant să fii atent...

ghici-ce-e
Misterele Bucegilor – Plăcuțele de la Sinaia și localizarea Comorii Poporului Dac

Poate că istoria românilor ar suna altfel dacă ar fi luate in seamă TĂBLIȚELE DE PLUMB DE LA SINAIA. Diverse...

Close