Tabara de refugiați din calea cheltuielilor de intretinere din Valea Cerbului-Bușteni este funcțională

Incă nu a venit bine primăvara, sunt cam 2 – 4 grade celsius noaptea insă Valea Cerbului, s-a deschis.

Tabara de refugiati

Anul acesta insă nu cred să mai intâlniți ”Zânele” lui Nestor Ureche ci mai degrabă ”Zâni refugiați” din calea cheltuielilor de intreținere.

An de an Valea Cerbului era invadata incepând cu 1 Mai – Muncitoresc de sute de corturi și rulote, Bușteniul și Buștenarii intâmpinându-i cu brațele deschise pentru că ei, cortarii și rulotiștii sunt cei care aduceau plus-valoarea turismului superdezvoltat din stațiunea de la poalele Caraimanului.

008

Erau așteptați cu drag și tolerați, pentru că ei, ”săracii”, nu aveau posibilitatea să indure cheltuielile de la casă sau bloc, insă aici la Bușteni, unde din Valea Albă curge lapte iar din cea a Cerbului curge miere datorită investițiilor in asistența socială făcută de bravii nostri conducători, se simțeau ca in sânul lui Adam.

Primăria și Consiliul Local Bușteni au creat una dintre cele mai moderne infrastructuri turistice pentru nevoiași, de ce nu ”concitadini”, iluminat public, salubrizare publica, spații pentru grătar, toalete ecologice, un WC cât toată Muchia Lungă, toate publice și GRATUITE, pentru ei.

018 013

Taxe de campare ? NU ! Pentru că acolo nu este Campare, este un spațiu special creat pentru ”sinistrați”.

Iată insă că anul 2016 va aduce o mare intristare celor care de zeci de ani cuibăreu la noi pe vale, au venit ”refugiații cu rulote” incă de săptămâna trecută ( 15 martie ) și au marcat și ințărusat toată poiana.

016 014

LEGEA nr.75 din 16 iulie 1994 – Art. 7. – Drapelele altor state se pot arbora pe teritoriul României numai împreună cu drapelul naţional şi numai cu prilejul vizitelor cu caracter oficial de stat, al unor festivităţi şi reuniuni internaţionale, pe clădiri oficiale şi în locuri publice stabilite cu respectarea prevederilor prezentei legi.

 

012 011 017

Nu a mai rămas loc aproape deloc pentru vechii ”turiști” sau drumeți.

Vă dați seama cât vor suferi acum toți Buștenarii in frunte cu autoritățile locale care așteptau tumultul ca să-și mai scoată din cheltuielile de ecologizare?

Dragii noștri ”turiști” din Valea Cerbului, cât mai este timp, luați-vă patru țăruși, o bandă de semnalizare și veniți să faceți și voi o ințărusare, mică sau mare, pentru cort, pentru mașină, de ce nu și pentru cotețele de păsări sau porci!

Chiar dacă se va plăti o ”taxa de ecologizare” ca si in alți ani, aceasta va intra in vigoare in principiu după 1 Mai, și cu siguranță nu se va regăsi in Bugetul Local iar până atunci se fac ințărușări iar locurile ”de veci” sunt gratuite.

006

Tabara de refugiați din Valea Cerbului-Bușteni este funcțională, și deschisă numai pentru voi!

Vă așteptăm cu drag!

 

___Vizualizari 1338

2 thoughts on “Tabara de refugiați din calea cheltuielilor de intretinere din Valea Cerbului-Bușteni este funcțională

  1. Problema asta este de ceva timp,nu doar de anul asta….sunt din busteni si cu nostalgie in amintesc cum valea cerbului era o poiana plina de turisti,nu de tarani care veneau cu rulote si corturi sa stea cu lunile pentru a evita platile la intretinere sau chirii…nu mi se pare normal sa stea cu rulotele si corturile cat vor ei pur si simplu si cred ca s gratuit.mai mult,sa aibe nesimtirea sa isi ingradeasca cortul/ rulota nu doar cu tarusi si banda,am vazut chiar garduri cu sarma.pe timpul verii.umplu drumul cu bolovani si au tupeul sa faca si munca politiei sa puna pancarde cu “limitati viteza”,toate pentru a nu ii deranja cu praful de pe drum( care este atatde bun incat poti sa faci raliu…dupa care sa bagi masina in service)…mi s.a intamplat anul trecut ca unul dintre acesti ” turisti” sa imi spuna sa plec c masina (eram cu o prietena si ne uitam la urs) era bine dispus de la bautura dar foarte nervos pe noi toti care priveam ursul…recunosc ca am adunat tot ce am scris mai sus in mn si intr.un mod nu prea civilizat l am expediat la masa acasa.a devenit prea obraznic si a trebuit sa il “cumntesc” pana a venit cineva si l.a luat pe sus….am deviat totusi de la problema…banuiesc ca toata lumea observa aceasta problema,dar ca niste romani buni ce suntem,decidem sa nu facem nimic in legatura cu asta…si sincer sa fiu…nici eu n stiu ce sau daca se poate face ceva….

  2. Asa cum am mai spus , astia nu-s ,,pensionari saraci fugiti de plata intretinerii ” cum popularizeaza prostteveul , ca nu-are pensionarul sarac masina +rulota , iar in plus ,pe perioada verii costurile la intretinere sunt minime ,ca nu se plateste caldura. Intretinerea e mare iarna ,si atunci nu fuge niciunul de acasa in V Cerbului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
017
89 de ani – numărătoarea continuă

Sper eu mulți ani de acum incolo. La multi ani bunico ! Ca in fiecare an de 1 Octombrie cei...

Cu bune și cu rele la Zilele Orașului Bușteni

De vreo 10 ani, orașul Bușteni a aut parte de spectacole și evenimente șterse, tacute, făcute in șoaptă și heirupist....

Close