Ultimele articole
Chiar dacă târziu am aflat și eu această știre, nu mă pot abține să nu vi-o ”readuc la cunoștință” , cu toate că s-ar putea să nu o știți deoarece nu am regăsit-o pe site-urile ”locale.

savin-psd

Primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, va candida din partea PSD pentru un nou mandat la alegerile din 5 iunie 2016, susțin surse politice.

Înțelegerea a avut loc la Sinaia, in luna ianuarie, cu ocazia întâlnirii președinților de organizații județene ai PSD cu conducerea centrală a partidului.

Informația a fost confirmată de mai mulți lideri ai PSD și UNPR din Prahova.

Sursa: observatorulph.ro

”Știrea” m-a lăsat un pic surprins deoarece eu unul știam că PSD-ul este ”PLIN DE PENALI” ( citat din UNU și distribuit pe la alegerile Prezidențiale) :

Totodată știam că Președinte de partid la PSD este dl Ghiță Irinel care va candida, auzeam că are un discurs ”politic” bun și destul de ”local” , chiar discutasem deunăzi cu un ”localnic” despre susținerea lui Ghiță , că ce bun ar fii…

Na’ că acum am rămar mască! Dacă la ultimele alegeri cel mai bun dintre cei buni, numărul UNU prahovean, Zeus din Carpați, etc ieșise Primar cu 25 % din total număr de persoane cu drept de vot și 72 % din cei care s-au prezentat ( LEGITIMITATE 🙂 ) , acum in 2016 va ieși LEGITIM cu 100% pentru că acum și PNL și PSD vor vota EMANOIL SAVIN PRIMAR , pentru că cei 2500 de membrii PUR, PC, PD, PDL, PNL, PLM … vin cu ”șefu” din partid in partid.

D’apăi ne cam merităm soarta, nu că aș avea ceva cu liderul tuturor partidelor, dar parcă nu prea mai ințeleg nimic din ”jocul politic”, care e bun, care e rău, care e penal, care e cinstit, d’astea!

Mai, mai, că mă incearcă dorința de a candida la funcția de Primar al Orașului Bușteni pe principiul ”Inăltuț iești, jeacă di piele ai, no, hai cu noi la discotiecă!” , dar ce să vezi 🙂 … N-AM PARTID.

Totuși … CE AR FII DACĂ ??? 🙂 🙂

 

___Vizualizari 2620

Cum ne noi la Bușteni cu PSD – Emanoil Savin reales primar in 2016
Tagged on:                         

Alte articole4 thoughts on “Cum ne noi la Bușteni cu PSD – Emanoil Savin reales primar in 2016

 • March 16, 2016 at 5:49 pm
  Permalink

  Te rog scoate casuta de promovare pe facebook, eventual fa mai mare un buton de promovare dar e enervanta

  Reply
 • March 22, 2016 at 9:35 pm
  Permalink

  Si amanta lui, Larisa Boriceanu ce mai face ?

  Reply
  • March 22, 2016 at 10:49 pm
   Permalink

   Cu scuzele de rigoare, dar VIAȚA PRIVATĂ a lui Emanoil Savin chiar nu mă interesează și nu este subiect in Ziar de Bușteni. Pe mine mă interesează cum ne-o trage politic și local iar ce face el in pat mă lasă rece, cum cred că il lasă și pe el si pe ele.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Autostrada Comarnic -Brașov, va fi wireless la Bușteni

Iți stă mintea-n loc când auzi că, in sfârșit, Autostrada Comarnic - Brașov va deveni realitate. Conform observatorulph.ro, aflu că...

Rezultatele la Referendum la Bușteni , 24,54% prezența la vot

Am mai făcut un pas pentru integrarea totală in  Europa, la nivel de țară dar și la nivel de oraș...

Close