Valea Cerbului a fost infrumusețată, peisaje deosebite PÂNĂ LA CAPĂT, defrisări legale, niște MĂGARI

In sfârșit peisajul Văii Cerbului se schimbă, in sfârșit miile de ”turiști sezonieri ” nu-și vor mai găsi locul de campare ilegal, acela liniștit și ingrădit de pe poiana din apropierea cabanei Gura Diham și in sfârșit CAMPAREA ILEGALĂ din Valea Cerbului va dispare pentru că ar fi ILEGALĂ 🙂 . Ce paradox !

002

Nu numai rulotiștii și cortiștii au pierdut ceva ci și iubitorii de peisaje cu pădure, munți, etc. Recunoașteți locația ?

Pur și simplu este pe poiana cu rulote și corturi. Ce este ? Păi este rezervorul de apă lângă care va apare STAȚIA DE CLORINARE 🙂 🙂 🙂 , CLORINAREA apei la Bușteni a inceput ! URAAAAAA !

Totodată această zonă va deveni ZONĂ DE PROTECȚIE SANITARĂ conform NORMELOR IN VIGOARE, așa că gata cu camparea, tot e un lucru bun, măcar dacă voi bea apă cu clor voi fi sigur că nu face nimeni PIPI in ea 🙂 , sau nu cumva nu este așa și se clorinează tocmai pentru a nu mai fi noi in pericol sau a nu mai simți gustul ”Văii Cerbului” la robinet ?

003

Vă mai arăt poze cu ”rezervorul” dar in acelaș timp am mai văzut ceva …

004

Un camion …

006

După ce CAMPAREA ILEGALĂ s-a golit, din cauză că nu a mai fost nimeni să plătească 10 lei taxa de ecologizare … locul cu mizerii a rămas așa !

007

Upss, alt camion …

008

Stați un pic… NU TRAGEȚI, dacă vă uitați atent la sens NU ESTE IN P.N.B, este in stânga lui și se defrișează LEGAL, cu acte in regulă, cu marcaje, cu vole cu tractoare, cu autorizații, totul legal … NOAPTEA 🙂 .

009

Peisaj cu rezervorul dinspre Cabana Gura Diham

010

Peisaj cu rezervorul spre Bucegi, ce frumoase vor ieși fotografiile de acum incolo.

011

Niște măgari !

013

Vaca linge vițelul !

014

Ce credeți că făcea un bou ? … Stătea și se uita, dar era un pic mai sus și nu l-am fotografiat că ar fi fost ”trămbălău” vorba unei persoane dragi .

017

Aici incă nu s-a gândit nimeni să facă nimic care să obtureze Bușteniul noaptea, cred că ar trebui neapărat pus un panou sau un zid

018 019

Din nefericire ultimele trei fotografii sunt de la Sinaia.

Bravo ! Glumeț până la capăt .

Abia aștept prima gură de clor la robinet !

 

___Vizualizari 1918

3 thoughts on “Valea Cerbului a fost infrumusețată, peisaje deosebite PÂNĂ LA CAPĂT, defrisări legale, niște MĂGARI

  1. Buștenarilor nu le-a păsat nici de hangarul de lângă Primărie, așa că nici de bidonul de pe Valea Cerbului n-o să le pese. Nu le pasă nici de “școala veche” unde au învățat bunicii sau străbunicii lor, habar nu mai au nici măcar de numele personalităților care au ostenit pentru comunitate. Au în schimb tot felul de cetățeni de onoare… de ce mă bucur oare că am plecat ?

  2. cunoastem proiectul..este opera firmei anelectric srl..bucuresti,,firma care a castigat licitatia pentru toate cele 8 tronsoane de apa potabila din busteni,,,tot aceasta firma care(uita sa si plateasta subantreprenorii cu anii) a castigat si licitatia din azuga schimb canalizare..lucrare neterminata nici in ziua de astazi si executatam cum,,,numai noi stim,,sau dl,,furtuna dirigintele de santier…vom revenii cu amanunte intrucat aceasta poveste este nu lunga..ci foarte lunga si poate va fii auzita si de altii care au competenta….si mai am o curiozitate maxima..care din cei doi actionari de la anelectric victor sau alex este nepotul lui liviu dragnea????stie cineva???..si nu este singurul bazin…valea babei 1..de la ultima casa(dl pascu)..200 m la dreapta este un bazin identic..in fierastrau alt bazin si pe fantanii…..in total o sa fie fix 8 bazine ..adik atatea tronsoane atatea bazine..voi revenii cu detalii..

  3. Am fost ultima dată acolo acum 15 ani mi-au rămas în minte un peisaj de poveste ceea ce văd acum îmi aduce aminte de imaginile catastrofice de la Cernobil…..asta vrem să lăsăm copiilor nostri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
m61
In preajma Peșterii acum … 100 de ani

Multe s-au schimbat de atunci. O mică galerie de imagini cu Schitul Peștera si imprejurimi in perioada 1920 - 1945....

003
Iepurașul fără ouă

O zi frumoasă a fost ieri, pregătiri frenetice de Paște prin Bușteni. Mi-am adus aminte că Primăria a incheiat un...

Close