Ziar de Buşteni a fost, este şi va ramâne DESPRE FRUMOS.

Punand cap la cap discutiile din ultimele zile, cred ca ar trebui sa reamintim cateva aspecte foarte clare. Ceea ce voi incerca sa fac in continuare.

“Acest blog se doreste a fi un ziar online de stiri despre orasul Busteni, Sinaia si Azuga, Valea Prahovei, Muntii Bucegi si Baiu si va functiona dupa urmatorul principiu:

” Daca m-ai primit in casa ta nu ma voi apuca sa-ti iau la bataie familia si prietenii “ Aici vei gasi doar informatii utile si stiri despre frumos.

“Ziar de Busteni” nu este un ziar/publicatie on-line de scandal, isi doreste sa analizeze trecutul, prezentul si realitatea pentru a vedea fiecare viitorul asa cum va fi.”

Aceasta a fost declaratia initiala a autorului ZdB, impreuna cu:

“Scrie despre tine, despre afacerea ta despre traseele frumoase din Bucegi sau Baiu, da anunturi, tot ce vrei… MAI PUTIN POLITICA .”

si:

“Pentru Autori – Informatiile si actualizarile, chiar daca uneori vor fi si de rau , va rog sa verificati veridicitatea lor. Este valabil si pentru informatiile de bine!”

Aceste lucruri au fost scrise inca din primele zile ale existentei acestui site, dar poate nu toti le-au citit.

 

Astazi, dupa mai bine de 5 luni de zile, am incercat sa structuram un pic mai bine toate aspectele de mai sus, adaugand:

“NU sunt premise mesajele cu caracter explicit POLITIC sau/si de propaganda, indiferent daca vizeaza viata politica din Romania sau/si din alte tari.”

“Toti utilizatorii  trebuie sa inteleaga ca acest site nu ofera o platforma pentru rafuieli personale, indiferent de persoanele implicate.
Acest site ofera o platforma de promovare celor ce au ceva de spus in Arealul Bucegilor. Absolut toti cei ce se inscriu in profilul de mai sus, se pot promva, isi pot face reclama GRATUIT folosind platforma Ziar de Busteni. Evident, respectand acei “Termeni si Conditii” si implicit, legile Romaniei, specificate in mod explicit in ” Termeni si Conditii”. Ne rezervam totodata dreptul de a sesiza organele competente atunci cand incalcarea legii este evidenta.”

Desi serviciile oferite de ZdB sunt GRATUITE pentru oricine, asta nu inseamna ca ZdB nu necesita investitii, mult timp si mai ales PASIUNE.

De aceea am incercat sa ne delimitam, si sa delimitam autorii ZdB, deocamdata putini la numar, de serviciile si firmele pentru care lucreaza. Conform principiului, fiecare e stapan pe timpul sau liber, unul se uita la un film, altul bea o bere, dar totusi exista cativa, care in timpul liber se ocupa si scriu in ZdB. NU suntem rentieri, fiecare dintre noi trebuie sa munceasca pentru a putea trai si pentru a putea intretine o familie.

“Opiniile exprimate in acest blog reprezinta strict punctul de vedere al fiecarui autor in parte, nicio institutie pentru care lucreaza respectivul autor nefiind implicata in niciun fel.”

Toate citatele de mai sus se regasesc in pagina “Despre ZdB”.

 

Poate unii se vor intreba ce caut eu, un.bolovan, in aceasta ecuatie, nu sunt din Busteni, nu locuiesc nici in zona, nu sunt nici jurnalist si aparent nu am cum sa am vreo implicare directa in viata din Arealul Bucegilor. Corect pana aici. Acum ceva timp, la o luna dupa lansarea ZdB, am descoperit impreuna cu Cristi, proprietarul acestui site, ca avem PASIUNI comune in ceea ce priveste Arealul Bucegilor. Si asa am ajuns si eu in aceasta ecuatie. Si mai ales, voi ramane.

 

Ceea ce vreau sa va spun, intr-un final este ca in Valea Prahovei, acolo unde si eu m-am nascut, este mult loc pentru FRUMOS. Evident,” ZdB numai despre frumos“, este o metafora, incendiul recent din Bucegi – Busteni nu are nimic frumos in el, nici nu are cum sa aiba.

DAR, ZdB isi propune sa abordeze o alta latura in Valea Prahovei. Exista TURISM, exista multe lucruri frumoase care ar trebui promovate si chiar asta ne dorim.

Scandalurile locale, politice sau nu, ne lasa rece. Ne-am dori sa vedeti ca dincolo de toate disputele politice sau personale, Arealul Bucegilor are un POTENTIAL IMENS CARE TREBUIE PROMOVAT. Si nu in ultimul rand, toata lumea ar avea de castigat din asta. Chiar daca nu este intotdeauna numai “despre frumos”.

Din pacate, din motive obiective am sistat inregistrarile pe site, dar in acelasi timp cei care vor sa se alature echipei ZdB, toti cei ce cred ca putem impartasi aceleasi pasiuni in Arealul Bucegilor, pot trimite un mail la adresele specificate in “Despre ZdB” si anume: ziardebusteni@journalist.com sau un.bolovan@gmail.com.

 

 

___Vizualizari 508

2 thoughts on “Ziar de Buşteni a fost, este şi va ramâne DESPRE FRUMOS.

 1. Buna seara sau ziua buna ! functie de cum se va citi – Acest comentariu l-am postat prima oara la fotografia de mai sus “in memoriam” temei Parament.

  Ceea ce am eu de spus este că fară un.bolovan, acest FRUMOS chiar ar fi disparut. Bine înţeles ca mi+am insuşit ideea cu ” fără peşte “, dar oricum răman dator.
  Mesajul meu pentru toţi cititorii nostri este urmatorul :
  – Primarul localitatii Buşteni nu a “ordonat” sau pretins inchiderea sau dispariţia ZdB aşa cum a fost sugerat pe anumite siteuri . Ziar de Busteni a fost pur si simplu victima unor atacuri informatice rauvoitoare din partea unor netrebnici ce nu pot suporta conversatii sau comentarii de bun simţ.
  Democraţia poate fi inţeleasă si prin exprimare libera civilizată . Politicul si Defaimarea nu vor avea loc niciodata in ZdB .
  Cu stima – Cristian Achim
  Cu precizarea ADMINISTRATOR ZdB , SINCER si din SUFLET , nu Editor – ( pentru unii – Mai cititi rubrica “DESPRE” )

 2. Cristi, cu peste sau fara, acest FRUMOS n-ar fi disparut, nu are cum.
  In ceea ce priveste ZdB si actiunile impotriva acestui site, asteptam cu interes niste raspunsuri.

  Ceea ce as vrea eu ca cititorii nostri sa inteleaga este foste simplu, ceea ce scriem noi aici nu are legatura cu nici unul din scandalurile iscate pe Valea Prahovei, indiferent cine ar fi autorul. Nu aveam de-a face aici nici cu primari, nici cu condilii judetene, nici cu NIMIC.

  Avem un cu totul alt scop, in fata caruia nu pot sta nici primari nici consilii judetene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Necrolog ! Salvamont Bușteni a fost desfințat de Mircea Corbu !

Zi tristă pentru orașul Bușteni, pentru Bucegi, pentru turismul care incă se mai practică, firav ce-i drept la Bușteni, pentru...

Despre profesorii ”agramați” de la Bușteni

Și aici nu mă refer doar la cei de la Colegiul Kalinderu din Bușteni, care, sub ”umbrela” anonimatului, și-au ”permis”...

Close