Ultimele articoleDin pacate, m-am oprit doar o clipa, sa fac o poza celei mai frumoase cladiri din centru Busteniului, si anume Primariei din Busteni.

Era tot innorat…..

Mi-a placut atit de mult incat am lansat si un concurs…. cu cea mai frumoasa poza a Primariei din Busteni, la care, din pacate, nu a participat nimeni. Trebuie sa recunosc, este pentru prima oara cand lansez un concurs, o provocare, si nu participa NIMENI. Am fost putin dezamagit, n-am inteles de ce, dar intre timp m-am resemnat. Si mai ales, cred ca am inteles si de ce n-am avut participanti. Pacat, eu unul as fi participat din start, cu inima deschisa. Era un subiect prea frumos, era o provocare ce nu putea ramane fara un raspuns, dar nu puteam participa, conform regulamentului.

Poate ca multi au crezut ca est un concurs “la misto”. Nu, nu a fost. Legislatia nu prevede limitari in cazul unei persoane fizice, cazul meu, ce lanseaza un concurs, cu conditia ca limita valorii premiilor sa se situeze sub 600 LEI (sau RON, cum preferati), suma neimpozabila. Restrictiile sub si peste acesta suma se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Astfel incat, cadrul legal corespundea in totalitate.

Cum, din pacate, nu am avut nici un participant la concurs, premiul va merge catre administratorii ZdB, cu scopul de a promova Arealul Bucegilor. Simplu. O excursie cu telecabina, cu scopul de a promova Bucegii. Daca cineva doreste sa participe impreuna cu noi la aceasta promovare, il/o rugam sa ne scrie, pentru a putea fi anuntat/a din timp.

___Vizualizari 414

Revenind, popas de o clipă în Buşteni, în centru, Primăria Oraşului Buşteni, tot înnorat…
Tagged on:                                         

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Din campania NEelectorală

A trecut ceva timp de când n-am mai scris, asta pentru că m-am tot abținut, din bun simț să zicem. ...

20160203_144512
Blocuri sociale suspendate din curtea scolii

Cele mai multe minuni ale lumii le poți identifica la Bușteni. La noi totul este altfel, ca să nu zic...

Close