ANI lovește la Busteni … din nou, de data asta in PRIMAR

Acum vreo două săptămâni aflam de pe pagina de facebook a PNL Bușteni că o doamnă consilieră in CL Bușteni a fost găsită incompatibilă de ANI , un conflict de interese, pe care l-am tratat , sau mai bine zis nu l-am tratat pentru că mie mi s-a parut că ANI nu prea avea dreptate in acel caz.

Stirea o gasiti aici :  Managerul Sanatoriului de Nevroze din Predeal, SIMONA DANIELA BURICEANU, a fost găsită în incompatibilitate de către ANI, care a constatat că aceasta a deţinut simultan şi funcţiile de consilier local şi reprezentant al Consiliului Local Buşteni în AGA a SC Hidro Prahova.

Astăzi insă am avut șocul șocurilor ANI cere Parchetului să îl verifice pe primarul din Buşteni, pentru conflict de interese !

Se spune că prin 2011 Emanoil Savin,  a semnat un contract de parteneriat privind organizarea Cupei Mondiale de Escaladă pe Gheaţă, în baza căruia cazarea şi masa au fost asigurate de firma sa iar valoarea totala a contractului a fost… ATENTIE !!! … 8000 lei .

Savin CM de escalada

Cică se pedepsește fapta nu suma, că ar fi fost conflict de interese si dacă era un leu si dacă erau 10 miliarde !!!

Ce ușor poți acuza un om, un primar, care inainte de a fi primar a avut o afacere.

Ce conflict de interese poate fi atunci când pentru o echipă formata din 40 de persoane timp de 5-6 zile incasezi nici macar costul ( nu pretul) energiei electrice cu care ai preparat hrana.

Cupa Mondială de Escaladă pe Gheața a reprezentat pentru Bușteni ieșirea din umbră insă asta NU CONTEAZĂ !

La acea CUPĂ daca nu mă inșel MINISTERUL TURISMULUI condus de doamna UDREA a alocat pentru construirea PARCULUI de GHEAȚĂ si a Estacadelor propriuzise nu mai puțin de 1 MILION de EURO  🙂 și acum vine ANI …

8000 lei impărtit la 40 si imparțit la 5 inseamnă 40 de lei CAZARE SI MASA DE PERSOANA PE ZI in conditiilșe in care la Hotel Alexandros numai pretul unei camere a fost din 2005 incoace minim 50 de EURO / Noapte, iar un foc de artificii 15,000 de euro. 

Deci, dacă in acea perioadă nu s-a găsit NIMENI să facă o sponsorizare și s-a găsit un Primar să facă acest gest atunci este oare un conflict de interese ?

Știu că pare ciudată poziția mea in acest moment dar se cam vede de la o POȘTĂ că este un motiv de inlăturare din funcție a PRIMARULUI ALES al ORAȘULUI BUȘTENI și că ANI acționează ca in cazul lui AL CAPONE, pentru un fleac !

Ce nu inteleg este cum ANI este mai puternică decât Curtea de Conturi unde s-a constatat că s-au disprut niște miliarde dar … NIMIC.

Articolul cu raportul Curtii de Conturi – Click să te minunezi !

 

NU distribuiți, lasați Justiția să-și facă datoria. Comentarii in partea de JOS ! … dar totuși SHARE, LIKE, Comentează …

 

 

 

 

___Vizualizari 3086

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
greenprav-20102013
STATIE DE COGENERARE CU BIOMASĂ LEMNOASĂ PENTRU FURNIZARE DE CĂLDURĂ SI ENERGIE ELECTRICĂ – Bușteni – Orașul Verde

Săptămâna trecută (27 martie ) la Bușteni, a avut loc un eveniment demn de netrecut cu vederea, respectiv ”Au venit...

Cu Foc sau Fara Foc – In Bucegi !

Toata presa romaneasca si autoritatile din judet au tot spus ca "Focul din Bucegi " a izbucnit in data de...

Close