Prietenul meu necuvântător

Cu prilejul Zilei internationale a animalelor, Asociaţia socio-culturală “Prahova Excelsior” (ASPE), în parteneriat cu Primăria orașului Sinaia şi cu instituţiile de învăţământ din oraş, organizează vineri, 4 octombrie 2013, ora 16.00, o manifestare interactivă intitulată “Prietenul meu necuvântător”, la care sunt invitaţi toţi iubitorii de animale şi păsări de companie de pe Valea Prahovei.

Evenimentul va avea loc pe terenul de sport al Scolii generale G.Enescu din Sinaia şi va avea atât un scop educativ, prin sensibilizarea copiilor, tinerilor şi adulţilor în a cunoaşte, respecta şi proteja animalele şi mediul înconjurător, cât şi unul caritabil, de a contribui la adoptarea unor căţei abandonaţi şi la hrana celor abandonați.

Practic, va avea loc o paradă a păsărilor şi animalelor de companie, o expoziţie cu desene din viaţa necuvântătoarelor, se vor povesti întâmplări şi anecdote cu animale, iar specialiştii şi cunoscătorii vor dezvălui din secretele convieţuirii cu animalele de lângă casă. Cu acest prilej, doritorii vor putea obţine informatii despre condiţiile şi responsabilităţile privind adopţia unui căţel.

 

DSCN0732

Cele mai fotogenice prezenţe ale necuvântătoarelor vor fi premiate cu diplome.

Intrarea se va face pe baza unui bilet nonformal de intrare, constând in minim 200g de hrană uscată pentru căţeii aflaţi în adăposturile Asociaţiei Peleș.

Firmele oraşului sunt rugate să anunţe donaţii şi sponsorizări pentru, care are în grijă câţiva căţei abandonaţi.

Pentru organizarea manifestării au depus eforturi deosebite conducerile unităţilor şcolare ale oraşului Sinaia, partenere ale proiectului: Şcoala generală George Enescu, Şcoala Pricipesa Maria şi Colegiul Mihai Cantacuzino, iar profesorii de biologie şi ştiinţe naturale au fost adevăraţi promotori ai evenimentului.

 

Vă aşteptăm pe toţi cei care iubiţi animalele, cu sau fără prietenul necuvântător!

 

Relaţii despre manifestare se pot obţine pe coordonatele:

facebook Mariana Cojoc-Wisernig; e-mail: mcojocwisernig@yahoo.com

 

 

___Vizualizari 483

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Sedinta CL Busteni 26.11.2020, Raport Curtea de Conturi si scad impozitele si taxele

Si iata ca a venit si randul primei sedinte ordinare a noului Consiliu Local Busteni. Aceasta , ca si cele...

0151
610.000 lei dezapezirea anuală la Bușteni ?

Nu este greșeală de tipar este pură realitate ! Atât costă anual dezăpezirea sau mai bine spus nedezăpezirea la Bușteni,...

Close