1 Iunie la Fun Park Kalinderu

Dumnezeu iubește copiii. Astăzi de ziua lor, cel puțin la Bușteni a oprit ploaia și a lăsăt câteva ore de bucurie pentru cei mici. Așa cum se anunțase, Fun Park-ul Kalinderu a avut porțile deschise, gratuit, pentru toți copiii.

130601-1208

La Fun Park a avut loc reprezentația Teatrului Toma Caragiu din Ploiești cu adaptarea piesei ”Cartea Junglei”. Actorii, cum ne-am obișnuit, deosebit de buni ca și baletul . Copii au fost incântați. Voie bună, veselie, baloane, prințese, picturi pe față, reușit.

Această zi, 1 iunie, mi-a adus aminte de copilărie. Când eram mic imi puneam dorințe. Să-mi văd parinții vopsiți in culorile curcubeului. N-a fost să fie! Insă astăzi am văzut că și adulții pot fi copii și pot zâmbi, cu mici excepții totul a fost minunat.

130601-1156

 

Fotografie cu vulpoiul sau motanul – uneori poate fi și uman.

 

130601-1155

 

După spectacol a urmat premierea olimpicilor din școlile din Bușteni, activitate deja devenită tradiție la Bușteni. Premiile au variat funcție de locurile obținute, de la 600 la 200 lei pentru olimpicii sportivi și de la 300 la 100 de lei pentru olimpicii la matematica, română sau alte materii. Cu această ocazie țin și eu să-l  felicit pe primar că nu și-a pierdut acest obicei.

130601-1230

Participanți la această zi au fost pe lângă autoritățile locale au fost Lucian Bute, care va spune in data de 8 iunie ”DA” la Bușteni, avăndu-l ca naș , ofițer de stare civilă , organizator de nuntă și multe altele pe insuși PRIMARUL Orașului Bușteni – Emanoil Savin  și  Ionuț Iftimoaie, ambii fiind și cetățeni de onoare .

Pe Lucian Bute n-am reușit să-l prind la sfârșit la o poză dar pe Ionuț Iftimoaie da.

130601-1255

 

La mulți ani copii !

___Vizualizari 574

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
harta-ocolitoare-1024x513
Trafic fluidizat la Bușteni pe scurtătură – Rute ocolitoare spre alte destinații turistice

Exista totuși și alternative pentru a economisi timp și carburant, adică utilizarea scurtăturii, intrarea in Poiana Tapului ( zona industrială)...

Vorbele lui Mircea Corbu MINT, Avizele Ministerului Sănătății și DSP EXISTĂ !

Am incercat să acord circumstanțe atenuante pentru comportamentul reprobabil al candidatului PNL Mircea Corbu , pentru lupta impotriva cetățenilor orașului...

Close