E seară şi e linişte….

Da, e foarte linişte, nici un troleibuz nu claxonează încă, apa cu clor curge…. şi caldă şi rece… binefacerile civilizaţiei…

E linişte totală, ca pe Ziar de Buşteni, unde cred ca aveam mai multe reacţii dacă porneam campania – spune da apei clorinate, că vorba aia, de ceva tot trei să mori…. BTW, eu pun trei puncte sau mai multe deoarece am ceva dificultăţi în exprimare… şi cred că mă ajuta.

Dar nu vă faceţi iluzii stimaţi “printaci” de la Buşteni, acest articol face parte tot din Campania – SPUNE NU clorinării apei la Buşteni…..

Probabil veţi spune… a ajuns nebunu’ de turist acasă şi iar ne bagă o poezie de care noi n-am auzit….

Păi cam da, să ştiţi ca şi dacă preparati cu apă clorinată sucul de pus peste vodka, tot are efect clorul. Dar, e drept, adevăraţii “meseriaşi” nu pun nimic….

Prietenii îmi tot spun de câteva zile… bă tu ala cu Bucegi – Buşteni, de ce nu faci un pic de publicitate pe la ziare, pe la televiziuni, că doar poţi şi ştii să faci campania asta mai publică… să o vedem şi la televizor. Corect, voi medita la acest aspect. Deocamdată încarc bateriile, nu ale mele, ba da ale mele, ca să pot face şi eu ceva poze sâmbătă şi eventual sa filmez….

Am citit si eu un document al Primăriei din Buşteni, legat de ” Sedinţa ordinară a Consiliului local Busteni, în care va fi supus aprobării proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013“ şi chiar nu pricep nimic deoarece:

Art.1 Aproba bugetul de venituri si cheltuieli al Consiliului Local oras Busteni pe anul 2013 conform anexei nr.1.1 si 1.2, parte integranta din prezenta.

N-am reuşit sa găsesc anexele, deşi m-am cam străduit….

Art.4 Aproba “Lista obiectivelor de investitii, finantata integral sau partial din venituri proprii pe anul 2013“, anexa nr.4, parte integranta din prezenta.

Păi nici pe asta n-am gasit-o. Deci, despre ce vorbim?????? E clar că despre un film prost, comico-tragic.

Dar poate cineva o să întrebe totuşi, care sunt investiţiile…. NU? Sau poate nu…. mda… iar am pus puncte…

Şi în încheiere, vă propun din nou un citat….. din Hermann Hesse, de care cu siguranţă aţi auzit:

“Fiecare om îşi are sufletul lui, pe care nu poate să-l amestece cu altul. Doi oameni se pot îndrepta unul către celălalt, pot vorbi unul cu altul şi pot fi foarte apropiaţi. Dar sufletele lor sunt ca nişte flori, fiecare a prins rădăcini în locul lui şi nici unul nu poate veni la celălalt, altminteri ar trebui să-şi părăsească rădăcina şi asta nu poate s-o facă. Florile îşi împrăştie mireasma şi sămânţa pentru că doresc foarte mult să fie împreună; dar floarea nu poate face nimic pentru ca sămânţa să ajungă la locul potrivit, acest lucru îl face vântul, iar acesta vine şi pleacă mereu cum şi când îi e voia.

Vorba lui Cristi… scriem, râdem, comentăm, da’ doar noi, că ceilalţi oricum nu pricep nimic…..

Acum am o dilema, cu ce poze să ilustrez acest articol şi care sa fie prima…..  Bine fie, prima, Primăria din Buşteni, a doua din CAMPANIE….

Aaaaaaaaaaa că era să uit să pomenesc un personaj din Areal, mai puţin celebru, dar care are ocazia de data asta să-şi mai rascumpere din păcate dacă vine sâmbată măcar cu un afiş: “Eu VREAU apă cu clor”. Da, aţi ghicit, e vorba de zamoreanu’, care între timp se pare că s-a făcut mai bine, după cum scriam AICI. Asta ca să-si mai împace stăpânii un pic, că pe noi ne lasă rece….

primariabusteni

apaclor03

___Vizualizari 290

One thought on “E seară şi e linişte….

  1. Chestia cu anexele e o practică mai veche, pe care am remarcat-o şi eu, în mai multe rînduri. De multe ori, prin hotărîri sau alte documente publice, apar fomulări de genul următor:

    “În conformitate cu ceea ce scrie în documentul X, se aprobă ceea ce scrie în documentul Y.” 🙂 Iar documentele X şi Y, bineînţeles, nu apar pe nicăieri. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ci-n l-a validat ca candidat pe Mircea Corbu la Bușteni?

Fără virgulă sau și in titlu că am avut un lapsus, cam ca atunci când ultimul primar habar nu avea...

Bugetul orașului Bușteni pentru 2021, in consultare publică

Iată că a venit și ziua mult așteptată, cea a publicării pentru etapa de consultare publică a Bugetului Local al...

Close