12.33 – 12.53 Flacăra Olimpică a ajuns la Bușteni.

Trebuie să recunosc că m-am inșelat cu privire la oprirea Flăcării Olimpice la Bușteni. Poate și din cauza faptului că in presă apăruse că Flacăra Olimpică va fi purtată de către doi sportivi prin Busteni până la Hotel Alexandros, dar nu spunea nimeni nimic despre Sinaia și Azuga și ele la rândul lor membre in același comitet de organizare. Era de necrezut că așa ceva se poate intâmpla și nici nu s-a intâmplat pentru că Flacăra Olimpică este un simbol, nu un brand comercial. Totusi Flacăra s-a oprit așa cum era normal doar la Primăria Bușteni unde a fost inmânată primarului orașului, Emanoil Savin iar o flacără a și rămas pe perioada ce va urma in holul primărie pentru a fi admirată de către vizitatori.

HPIM6390

Acesta totusi este un eveniment deosebit, organizarea FOTE 2013 in România, pentru localitățile de pe Valea Preahovei fiind insă o bilă neagră, intărind totodată faptul că până edilii nu vor ințelege că trebuie să-și coordoneze eforturile și să colaboreze, astfel de evenimente vor tot trece pe lângă noi.

Credeti că ar fi fost extraordinar de rău ca FOTE 2013  să se desfăsoare și in Arealul Bucegilor?

Nu ar fi fost rău, ar fi fost chiar benefic pentru imagine, pentru bugetele locale și pentru bugetele personale ale comunităților, ar fi fost o dinamică a vănzărilor și a fluxului turistic intâlnită doar la Sinaia FOREVER,  pentru 7 zile,  insă in TOATĂ VALEA PRAHOVEI. Ar fi fost miscare , antren, fair play, bună dispozitie etc.

Dar asta este! Poate că  Valea Prahovei va fi pregatită pentru Jocurile Olimpice din 2022.

Să revenim insă la Bușteni si cum a fost astăzi intre 12,25 si 13,00.

Orele 12,25 in fața Primăriei Bușteni

[jwplayer mediaid=”10581″]

Ora 12.33 Flacăra Olimpică ajunge in fața Primăriei Busteni

Orele 12.35 – 12.53 : Intonarea Imnului Național, Cuvânt de bun venit, Imnul UE, muzică de fanfară, plecarea flăcării către Azuga

 

HPIM6383

Frumos!

 

Nu am putut participa și la oprirea Flăcării Olimpice de la Sinaia și Azuga așa că rog pe aceia dintre dvs. cititorii,  care au materiale, pentru a putea intregi categoria de evenimente din Arealul Bucegilor, să  le transmită pe adresa ziardebușteni@journalist.com  sau să-și facă cont de Autor ( gratuit) și să posteze.

___Vizualizari 428

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
p01
BUŞTENI. DEFRIŞĂRI ILEGALE ÎN BUCEGI

PRELUARE  DE PE UNBOLOVAN.COM REZUMAT: În Parcul Natural Bucegi, la marginea oraşului Busteni, în apropierea Căminului Alpin, au loc DEFRIŞĂRI...

La Bușteni, PSD nu a câștigat iar PNL nu a pierdut Parlamentarele !

Pare ciudat și paradoxal dar la Bușteni nu PSD a câștigat Parlamentarele ci Emanoil Savin a ajuns Senator, pentru că...

Close