Lovitură grea – Primaria Bușteni – Bună de plată!

In 2012, inainte de campania electorală pentru „LOCALE”, Guvernul Ungureanu aloca unor primării din Prahova prin HG nr.255/ 2012, sume de bani din fondul de rezervă pentru diverse lucrări efectuate și care ar mai fi trebuit și platite, sau mai bine spus constructorii ar fi trebuit plătiți mai demult (arierate) . Din păcate acei bani au fost orientați 98% către primării P.D.L.

După schimbarea Guvernului Ungureanu, Guvernul Ponta, cum era și normal a cerut banii inapoi și nu o dată ci prin 6 ( șase) adrese ale Ministerului Finanțelor Publice.

A primit și Azuga bani dar i-a restituit imediat cum a primit prima adresă ( 400,000 lei restituiți in luna mai 2012), pentru că nu avea arierate.

Din nefericire localitatea Bușteni are de restituit in acest moment 670.000 LEI pentru că se pare că nici aici nu existau arierate sau cel puțin nu acelea au fost achitate.

 HPIM4855

Lovitură grea dată orașului dacă ne gândim că Bugetul Local se va aproba prin martie – aprilie și ne gândim cât vor avea de suferit amplele proiecte de dezvoltare care se desfășoră pe raza Bușteniului, amintind aici Anveloparea tuturor blocurilor, proiectul Modernizarea infrastructurii si cresterea calitatii serviciilor turistice in statiunea Busteni SMIS 3457 , proiectul Revigorarea turismului in zona Busteni prin promovarea resurselor naturale si antropice locale , proiectul Construire Centru Național de Informare și Promovare Turistică, Reabilitarea / Modernizarea / Construirea drumurilor ( Gura Diham, Baiu ), Reabilitarea rețelelor de apă și introducerea STAȚIILOR de CLORINARE la captări și rezervoare, Dezvoltarea D.S. Kalinderu ( prelungire săniuță și patinuar ) și multe altele.

proiect3457

Se vor stopa oare toate aceste proiecte din această cauză ?

La Sinaia această problemă de restituire nu există pentru că nu era in partidul care trebuia, deci nu a primit bani.

Câtă răutate !!!

Dar … „nu mor caii când vor câinii” … pentru că la noi „Ursu’ latră, câinii trece” ( pentru cârcotași … știu zicala dar aici e figură de stil ).

___Vizualizari 620

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Alegeri locale 2020 -Bușteni – poti semna pentru mai multi candidați !

Nu a inceput bine Precampania! Am vrut să ”iau pulsul” strângerii de semnaturi la Bușteni și am constatat că se...

Necrolog – Drum lin spre îngeri, MARIUS SASU ( 1959 – 2024 )

In data de 11.04.2024 a încetat din viață domnul Marius Sasu. Marius SASU a fost inginer la Fabrica de Postav...

Close