Această pagină a fost creată pentru a da posibilitatea unităților de cazare din Arealul Bucegilor să-și completeze profilul și să poată fi promovate gratuit cu imagini, text, elemente de contact, etc.

Dacă sunteti Agentie de turism și doriti sa completati cu tarife, informatii si descrieri anumite unitati de cazare pe care le aveti in portofoliu vă rugam să consultați inainte sectiunea Cazare ( cu harta ) pentru a utiliza aceeași denumire a unității de cazare. In descriere vă rugăm să precizati faptul că agenția reprezintă acea unitate de cazare si unde se pot face rezervari pentru tarifele pe care le promovați (telefon, e-mail). 

Pot exista mai multe oferte de la mai multe agentii pentru aceeași unitate, in fond clientul / turistul va alege pachetul convenabil pentru el , nu neapărat cel mai mic preț!

Datele inserate in acest chestionar vor apare după aprobare ( max. 48 ore ) in secțiunea de ”cazare” din localitatea din care face parte. Toate câmpurile sunt obligatorii.

Dupa transmiterea datelor ( apasarea butonului de submit ) si aprobarea lor, vom crea un cont personalizat care vă va permite actualizarea profilului dvs .

Notă:

Dacă unitatea dvs nu este clasificată vă putem ajuta să o clasificați . Clasificarea unitatilor de turism este gratuită insă este necesară indeplinirea unor condiții minime.

După ce  clasificați unitatea de turism vă putem promova , deoarece este interzisă prin lege promovarea unitatilor de cazare neclasificate iar noi nu dorim să vă facem un rău nici dvs dar nici nouă.

 

Bilunar Ziar de Busteni realizează o oferta regională care este transmisă catre 250 agenții de turism din tară prin e-mail. Această oferta conține informatiile referioare la posibilitățile de agrement din Arealul Bucegilor insoțită de denumirea unitaților de cazare clasificate, cu datele de contact, numarul de camere/locuri și tarifele.

Este de preferat insă să vă realizati un cont gratuit in Ziar de Bu.teni.ro care vă oferă posibilitatea postarii de articole individuale ( vezi Despre ZdB)

[fib message=”Inregistreaza-ti unitatea de cazare gratuit!” appid=”438938476182502″]

 

Descriere

 

Structura spațiului de cazare

 

Tarife

 

Imagini

 

Date contact

 

Verification

___Vizualizari 138

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie