În oraşul Azuga există următoarele structuri pentru practicarea diferitelor activităţi recreative şi sportive:

* agrement de incintă – săli de biliard, bowling, tenis de masă, jocuri electronice, dans, înot, centre de fitness, disco club, centru spa la Hotel Lux Garden (fitness, saună, masaj, piscină).

Azugapanorama
* sporturi de vară – teren de tenis de câmp; teren de fotbal, handbal, baschet şi volei; fotbal în sală, fotbal-tenis; săli de gimnastică medicală şi aerobic; mountain bike la toate nivelele de dificultate, de la trasee uşoare pe drumuri auto forestiere până la lungi ture de creastă pe poteci mai accidentate (în Munţii Baiului); skateboard (Parcul Ecaterina Teodoroiu, Parcul din strada Ritivoiu, Parcul din strada Independenţei). Pentru iniţierea turiştilor în anumite activităţi sportive există instructori de înot, de tenis de câmp, oferindu-se cursuri cu durata de 6-12 ore, în funcţie de durata sejurului petrecut în staţiune.
*  alte dotări – există facilităţi pentru practicarea sporturilor extreme/turismului de aventură sau cantonamente sportive (paintball, team-building, plimbări cu ATV, alpinism şi escaladă, vânătoare şi pescuit sportiv). Turiştii pot întreprinde drumeţii montane pe potecile şi traseele marcate până la Valea Cerbului. De aici, precum şi de pe Caraiman se poate admira superba panoramă a zonei. De asemenea există Cramele Reihn.

 

articole

 

___Vizualizari 301

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie