Prima sedință ordinară a C.L. Bușteni de după alegeri, ordinară la propriu și la figurat !

Bine v-am regăsit după alegerile din 9 iunie ! Sunteți mai liniștiți acum ? 

Dacă ați uitat sau incă nu ați aflat , rezultatul alegerilor din 9 iunie este acela pe care l-am anunțat in 14 aprilie 2023 reiterat din 27 decembrie 2023 până in 9 iunie 2024, adică EMANOIL SAVIN – Primarul tuturor !

Dealungul timpului, după 27 septembrie 2020 am tot spus că ultimul viitor fost primar Corbu, a câștigat atunci alegerile cu cât le pierdeau alții pe la locurile 3-4 când candida Emanoil Savin și din nou așa a fost.

Acum, nu că zic ” v-am spus eu” ! … numai că ar fi fost și greu ca Emanoil Savin să nu iasă primar cu asemenea ”accident ” numit Corbu .

Cu toate că nu există locul 2 in alegeri pentru funcția de primar eu o să vă arăt până pe la locul 6 și ca să înțelegeți despre ce vorbim am să vă și explic cum au stat lucrurile in 2024 și in 2020 .

PRIMAR 2024
SAVIN FLORESCU CORBU BUCUR TOTPAL VASII
1806 1278 1117 428 82 64
PRIMAR 2020
CORBU FLORESCU GHIȚĂ BURUIANĂ TOMA ANDRONEL CODESCU
1169 1034 970 499 87 187

Așadar in 2020 a fost ales ultimul viitor fost primar Corbu , eu spunând că a fost cel mai mare accident al tuturor timpurilor iar alții spunând că e analfabet funcțional, dezastru, și multe altele .

Ghiță Irinel, primar in funcție in 2020, a pierdut alegerile pentru că 2203 electori i-au fost împotrivă . 

Alex Florescu a pierdut alegerile pentru că 1169 de electori i-au fost împotrivă.

Pentru ceilalți calculați dvs. 

In 2024 a fost reales Emanoil Savin, din nou vă spun, nu a pierdut  niciodată un mandat de primar !

Ultimul viitor fost primar Corbu ( ce mișto sună !), a pierdut pentru că 3084 de electori s-au săturat de analfabetul funcțional, mincinosul mincinoșilor, șantajistul bocitor, ranchiunosul coate goale, etc.

Alex Florescu a pierdut alegerile pentru că 1806 electori i-au fost împotrivă, adică mai mult ca  in 2020 cu 637 de electori.

Pentru restul calculați dvs.

Degeaba se autoflagelează acum locul 3 , accidentul accidentelor, că a luat-o in bot, sau la cioc, la o diferență de 700 de voturi pentru că realitatea pe care a văzut-o el a fost distorsionată, probabil de limbile in dos ale lacheilor și pupincuriștilor de care s-a înconjurat. 

Din nefericire pentru accidentul accidentelor sau ultimul viitor fost primar Corbu, totul i se întoarce cu vârf și îndesat înapoi, însă n-are niciun gând să se oprească din golănii și răzbunări. 

Că nu știe să piardă, nu are nicio relevanță, insă acum dacă a pierdut până și respectul de sine, incearcă dar și reușește să distrugă totul atât in urma sa cât și viitorul și așa înegurat al Bușteniului. 

In nemernicia lui, ca un câine turbat, pârjolește până și ”visele” locuitorilor ca să dovedească că nu ne-am înșelat când l-am trimis acasă ! 

In primă fază a început asfaltarea in cartierul Piatra Arsă săptămâna trecută, cu toate că dăduse autorizație de spargere pentru introducerea de utilități, ca să se poată pierde garanția străzilor . Bani aruncați pe fereastră și grabă dubioasă !

Săptămâna trecută trei traversări pe Traian Vuia, azi una pe Bateriilor și mai urmează incă vreo 10 – 12 spargeri. Cei care introduc utilitățile n-au nicio vină că ultimul primar e nechibzuit. 

O altă neghiobie, de data asta făcută cu intenția de a se răzbuna este spulberarea ”visurilor devenite realitate” , adică punerea in imposibilitate in viitor de construire a Centrului Medical Integrat sau chiar a ”cotețului medical electoral” . 

In 2021 Consiliul Local Bușteni , a aprobat o hotărâre pentru construirea unei ”parcări temporare” pe locul vechiului spital.

In 2024 s-a aprobat Bugetul Local care finanțează parcarea TEMPORARĂ cu 500.000 lei.

In mai , PRIN INCREDINȚARE DIRECTĂ , licitează lucrarea ”inlocuire canal colector strada Libertății ” firmei de casă Alexiza de la Talea, adică firma de deszăpezire care nu deszăpezește , ca să pună sau să amenajeze canalul din curtea fostului spital , având tupeul maxim de a planta un banner pe care scrie Centrul Medical – Un vis devenit realitate ! 

”Tupeu de borfaș” este numele unei piese rap de prin 2000 !

Insă zilele astea și-a dat arama pe față ! 

Centru Medical nu a fost decât O MINCIUNĂ ELECTORALĂ !  De la început era PARCARE !

Ca să fie toate bune și frumoase, din cauza transportului umpluturii cu utilaje de 20 de tone a fost ”frântă” conducta de apă care alimenta centrul orașului de-am stat ieri 10 ore fără apă  !

 De ce zic că s-a dus orice vis sau speranță de Centru medical integrat sau chiar ”coteț medical”, pe apa sâmbetei ??? 

Dacă ați fost atenți la live-urile lui ”cap in poză” adică Corbu, ( nu este cacofonie ” că Corbu” ) , spunea apăsat că orice investiție incepută trebuie finalizată! 

Așa că  Corbu , a inceput ”parcarea temporară” , insă orice investiție poate fi desființată numai după perioada de amortizare, care , pentru 500.000 lei cred că va fi de vreo 20 de ani ! Pe urmă mai discutăm !

Dar ce este cu titlul ??? 

Păi la punctul 12 al ședinței a vrut ca pe ultima sută de metri să-și cumpere terenul de 408 metri de pe Telecabinei FN obținut  intr-un fel obscur, cumva al treilea teren de care a beneficiat pe timpul fostului și actualului viitor primar Emanoil Savin . Bineînțeles  că hotărârea nu a trecut și ca un mârlan ce este s-a dedat la amenițări ordinare și boceli ce-i drept , așa cum ne-a obișnuit pei cei 3000 și ceva care l-am trimis acasă.

In încheiere ce aș putea spune … că o să incep să  vă ”rețin” la curent cu ce se mai întâmplă prin urbe, nu de alta dar văd că in ultimul timp vlogerii cu pagina de pamflet live au mari probleme cu sunetul, nu prea se mai aud , mai ales când trebuie !

Ne auzim in scris cât de curând.

Sursa foto ZdB 

Acest articol NU este pamflet ! 

 

 

___Vizualizari 563

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
020
Bușteniul in straie de nesimțire,de sărbători și după

Una dintre cele mai minunate stațiuni turistice din România este Bușteni, Poarta Bucegilor. Aici s-au făcut investiții in turism pentru...

Rezultatele alegerilor parțiale la Bușteni

In 11 Iunie 2017 s-au desfășurat alegerile parțiale pentru ocuparea funcției de Primar al orașului Bușteni, loc vacantat de fostul...

Close