La Bușteni , Crăciunul cu susu-n jos, bătaie de joc in formă continuată

După articolul de aseară de la 17.30, cel in care vă povesteam ce-a pățit alesul Morbu cu o seară înainte, pentru că nu a făcut și el o ”luminare festivă oficială” ca alții prin Valea Prahovei, intr-o miștocăreală heirupistă, ce să vezi, s-au aprins luminițele-n Parcul Central … dar, nesurprinzător , doar pe jumătate. 

Am fost dojenit pe net, că nu sunt corect, că de fapt nu e beznă in Parcul Central și precum mă știți, că sunt imparțial și vreau să dau Cezarului ce-i al Cezarului, și să recunosc că am greșit, astăzi, dar NU dis de dimineață ca huhurezii ci pe la 11,40 , m-am dus SINGUR , ce-i drept cu altă treabă, și am traversat , frumusețea noastră de parc. N-am făcut niciun Live sau Selfie sau vreo postare pe FB cu ”ESTEM pe teren sau in control ! ” că n-am astfel de atribuții . 

Și … 

 

Și na, că e ca mine, aseară, la mișto, se făceau probe ! Nici măcar tradiționalul brad impodobit nu este … adică nu că nu e impodobit, lipsește cu desăvârșire!

Dar nu asta m-a deranjat, ci … bătaia asta monumentală de joc la adresa noastră, a cetățenilor acestui fost oraș transformat in ultimii ani in cătun și cuib de excrocherii, bătaia asta de joc a alesului care a inceput  să se creadă vreun Dumnezeu și care face totul, dar totul cu susul in jos. 

In nechibzuința sa, ( antonimul pentru gândit este nechibzuit ) , că alesul nu gândește ci nechibzuiește, a pângărit până și Crăciunul ! 

Podoabele din Parcul Central SUNT MONTATE CU SUSUL IN JOS !!!  … Numai tradițe Crestin-Ortodoxă nu e asta !

Alesuleeee ! Chiar nu ți-e rușine ??? 

Vezi că după tumbele și giumbușlucurile alea heirupiste pe care le-ai tot făcut, ai rămas cu capu-n jos și vezi invers realitatea. Poate că din acest motiv, adevărul  pentru tine inseamna MINCIUNĂ ! Minciuna pe care zi de zi o proliferezi !

A ! și să nu uiți, că și POIANA ȚAPULUI, și ZAMORA, și SILVA , au parcuri, care și acelea trebuiesc impodobite și luminate festiv pentru că … 

… Pentru că așa MINȚEAI să fi ales ,

Dar aseară … Poiana Țapului, cu tot cu Parc arăta cam așa :

Iar aleea care face legătura intre Parcul Central și Amfiteatru arată cam așa astăzi :

Așa că ”Alesule ” , ”Bosulică” … când mai ”„ESTEM IN CONTROL” , „mergi in picioare nu in mâini” !

Este ora 14.50, suficient timp, până la lăsatul nopții , să mai dregi ceva !

Iar pentru comentatorii ”contra” acestui articol , vă rog să veniți cu argumente solide pentru a echilibra balanța acestei bătăi de joc a lui Morbu .

Dacă nu v-a plăcut acest articol vă rog să-l distribuiți . Dacă considerati că ceea ce se intâmplă este NORMAL , vă rog să distribuiți, ca să vadă lumea că eu sunt răutăcios, iar Morbu este un ”zân imaculat” !

Nota: Sursa foto Poiana Tapului – primite prin mesaj wsp. celelalte foto cu Parcul , Ziar de Busteni 07.12.2023, iar cele cu Morbu de la PNL, din campania electorală 2020.

Atât pe ziua de astazi !

Ne vedem mâine pe seară .

___Vizualizari 873

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
060
Protected: Bugetul Local 2015 la Bușteni … Votat pe furiș

There is no excerpt because this is a protected post.

brosura-trasee
Majestatea Sa, Muntele – Prezentarea

Este numele unui produs turistic de calitate realizat de către Asociația Microregiunea Turistică Munții Bucegi prin intermediul Programului Operațional Regional...

Close